Pengestærke konfirmander

Pengestærke konfirmander

25. april 2015 - kl. 6:58 - af

Årets kommende konfirmander vil i gennemsnit få ca. 17.000 kr. i gaver – siger statistikken. Det er mange penge, og gør naturligvis konfirmanderne til en interessant målgruppe både for butikker, forlystelser – og for pengeinstitutter.

Nordjyske Bank, der netop er fusioneret med Nørresundby Bank, frister frem til 30. juni konfirmanderne med 6% i rente og en aktie i banken. ”Vi tilbyder ikke den høje rente, fordi vi gerne vil låne konfirmandens penge, men fordi vi gerne vil have konfirmanderne som fremtidige kunder i banken” siger centerdirektør Allan Kastor Andersen og fortsætter. ”Ved at give konfirmanderne den høje rente på en opsparingskonto og en aktie i vores bank, giver vi de unge en start på en sund privatøkonomi, der i fremtiden kan være til gavn både for den unge selv og for banken som forretning”.

For den enkelte konfirmand vil gavebeløbet formentlig være den største sum penge, han eller hun nogen sinde har haft til rådighed. Og selv om konfirmanden skulle bruge nogle penge på blå mandag, vil det være aktuelt at sætte penge i banken.

Gode råd og ydelser
Ud over en høj rente og aktien tilbyder Nordjyske Bank konfirmanderne en række bank-ydelser, fx Mastercard Young, netbank, mobilbank, sms-service og forskellige konkurrencer. Banken er imidlertid meget bevidst om konfirmandernes unge alder, og at de færreste af dem har erfaring med økonomi.

”Vi lægger derfor altid op til, at konfirmanden får to konti. En opsparingskonto med høj rente og en konto til lommepenge eventuelt med hævekort eller MasterCard Young, hvor der ikke kan hæves mere, end der står på kontoen. Lommepenge-kontoen vil siden kunne fungere som lønkonto ved eventuelt fritidsjob. Vi står altid til rådighed, og kan hjælpe de unge mennesker med de spørgsmål, der måtte opstå”, forklarer Allan Kastor Andersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pengestærke konfirmander' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger