Mulighedernes Land

Mulighedernes Land

28. april 2015 - kl. 8:25 - af

Foråret har været præget af en kraftig debat om Udkantsdanmark. Eller sagt anderledes: forholdet mellem landets centrum og centre på den ene side og byer og land uden for centrene på den anden.

Skagen Byting vil give skagboer og politikere valgt i gl. Skagen Kommune eller opstillet til folketinget i Frederikshavn kredsen mulighed for at ytre sig konstruktivt i den debat.

Det sker på et møde på Kappelborg den 18. maj 2015 kl. 19. Forhenværende sundhedsminister Jacob Axel Nielsen er hovedtaler.

Vi har gennem mange år oplevet en skævvridning af landet, bl.a. gennem centraliseringer af den offentlige sektor. Den udvikling må under lup, ligesom der må gøres op med den opfattelse, at f.eks. vores landsdel lever af udligningsordning, medens det er mindst lige så sandt, at hovedstadsområdet lever af den fysiske produktion, der foregår i det medierne i det område kalder Udkantsdanmark.

Bytinget tilrettelægger på mødet en proces, der skal afæske skagboerne deres idéer til, hvordan udviklingen ændres. Disse forslag overgives bl.a. til de politikere, der deltager.

 

Mogens Eeg

Fmd. Skagen Byting.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mulighedernes Land' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger