Udkant – nej tak

Arkivfoto.

Udkant – nej tak

29. april 2015 - kl. 8:37 - af

Er Nordjylland udkant – vandkant – eller bare verdens navle, og hvad kan vi som borgere i regionen gøre for at følge med udviklingen og sikre fortsat vækst fra Skagen til Hobro, fra Læsø til Klitmøller. Det sætter P4 Nordjylland og TV2 Nord fokus på i uge 19 sammen med de 11 nordjyske kommuner og Region Nordjylland i samarbejdsprojektet Hvad nu Nordjylland?, og alle nordjyder inviteres til at deltage i debatten om fremtidens Nordjylland.

I en række indslag og debatter i radio og tv spørger P4 Nordjylland og TV2 Nord lyttere, seere og politikere ”Hvad nu Nordjylland?” og hele ugen sættes der fokus på de udfordringer, som de nordjyske politikere og borgere i fællesskab skal løse i de kommende år.

– Vi forventer, at borgere og politikere kommer med konkrete løsninger på de problematikker, som de står midt i. Hvad nu Nordjylland? handler ikke om at finde problemer, men om at finde konkrete løsninger og nye initiativer, som kan skabe udvikling og vækst i Nordjylland, siger redaktionschef på TV2 Nord Jesper Christiansen.

Det journalistiske samarbejde mellem de to medier kulminerer torsdag d. 7. maj, når hele Nordjylland i samarbejde med de 11 nordjyske kommuner inviteres til borgermøder for at debattere fremtidens Nordjylland. Det sker ved 11 møder, som holdes samtidig d. 7. maj om aftenen.

– Formålet er helt klart at inspirere så mange borgere som muligt til aktivt at bidrage til løsninger for Fremtidens Nordjylland, siger redaktionschef Gitte Sørensen fra P4 Nordjylland.

Både P4 Nordjylland og TV2 Nord udvider sendetiden torsdag d. 7. maj og sender direkte fra møderne på radioen P4 og på TV2 Nord Salto. P4 Nordjylland råder ekstraordinært over sendetid på P4 fra kl. 18-21, og på TV2 Nord udvides Nordjylland Live med en time, så programmet sendes fra kl. 19-21.

– Vi ønsker med de 11 møder og den ekstra TV- og radiodækning at sende et klart signal om at vi i fællesskab vil skabe udvikling og nye initiativer over alt i Nordjylland, siger redaktionschef på TV2 Nord Jesper Christiansen.

Man kan allerede nu deltage i debatten på Facebook eller komme med forslag til nye initiativer i Nordjylland. Det er på www.facebook.com/HvadNuNordjylland?

Borgermøderne i Nordjylland d. 7. maj holdes følgende steder og hele Nordjylland er inviteret til at deltage:

Rebild Kommune – Business Park Nord i Støvring
Frederikshavn Kommune – Hotel Viking i Sæby
Brønderslev Kommune – Hjallerup Kulturhus
Vesthimmerland Kommune – Vitskøl Kloster
Hjørring Kommune – Hjørring Gymnasium
Aalborg Kommune – Kvarters- og Sundhedshuset i Aalborg Øst
Mariagerfjord Kommune – Øster Hurup Multihus
Læsø – Havnepladsen på Østerby Havn
Thisted Kommune – Frøstrup Kro
Morsø Kommune – Musikværket i Nykøbing
Jammerbugt Kommune – Tranitten, Tranum Skole

En kommentar til “Udkant – nej tak” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Udkant – nej tak”

  • Får vi også et program med mødetidspunkt for mødet i Sæby for vores storkommune?
    På TV2s programside på facebook kan man se eksempler fra andre kommuner, som kan benyttes som inspiration.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udkant – nej tak' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger