Skagen Soroptimistklub inviterer Julemærkehjemmet på udflugt

Skagen Soroptimistklub inviterer Julemærkehjemmet på udflugt

9. maj 2015 - kl. 11:24 - af

Eleverne på Julemærkehjemmet i Hobro kan godt begynde at glæde sig til den 12. maj, hvor 48 elever og deres pædagoger er inviteret på heldagsudflugt til Skagen. Det er Skagen Soroptimistklub, der er vært, og der venter alle en oplevelsesrig dag.

Kl. 10 ankommer alle deltagerne med bus til havnen, hvor soroptimisterne har lejet cykler til alle, så man hurtigt kan begive sig ud på en frisk cykeltur til Grenen, hvor Sandormen vil bringe alle en tur ud til de 2 have.

På Grenen nydes en sund sandwich, før turen går tilbage til byen og et besøg på Kystmuseet Skagen. Her står Ane Bjerg Thomsen parat til at fortælle om gamle dages skibsforlis og tapre redningsmænd.

Som afslutning på en spændende dag venter der en ikke mindre spændende overraskelse, som først afsløres på dagen.

SI Skagen ser frem til at kunne give Julemærkehjemmet denne gave som påskønnelse for og opmærksomhed på det store arbejde, der udføres på hjemmet mhp. at hjælpe et stort antal børn og unge til gennem en sund livsstil at opleve højere selvværd og livsglæde.

SI Skagen er en del af et verdensomspændende netværk af kvinder i erhverv, der som NGO har konsultativ status i FN. Et af organisationens fornemste mål er at fremme kvinders og pigers muligheder og status, ligesom der også er stor opmærksomhed på børns vilkår. Der er fokus på uddannelse, økonomi, menneskerettigheder, sundhed og miljø såvel globalt, som nationalt og lokalt.

Læs evt. mere på http://skagen.soroptimist-danmark.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Soroptimistklub inviterer Julemærkehjemmet på udflugt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger