Gæve gutter og godtroende godtfolk

Gæve gutter og godtroende godtfolk

10. maj 2015 - kl. 12:38 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Sussi Friis, Skagen Skole:

I den seneste uge har der været rytmer, sang, skuespil og kreativitet i gang på Skagen Skole, hvor 6. årgang har lavet musicalen ”Gæve gutter og godtroende godtfolk.”

Stykket foregår i byen Grønkjær, hvor der bor frisører, rappere, rockere, sandsigerske, frisører, præst og andre folk.

Der skal arrangeres ”Gøgler og Kræmmermarked”, og det kan skabe store frustrationer. Hvem skal spille? Og hvem kan spille? Midt i idyllen er der også byens rockere, der opbevarer stoffer for mafiaen.

Endnu et stridspunkt er det gamle hus i midtbyen, der længe har været ønsket som et kulturhus og nu har borgmesteren pludselig solgt det til en rig udenlandsdansker. Det kan virkelig få byens indbyggere op af stolene.

Skolens foyer har været teatersal og 6.klasserne har lavet deres eget band, der til perfektion har spillet sangene til stykket.

Håndarbejdslokalet har været omdannet til malerværksted, hvor der er lavet flotte kulisser. Desuden har kulissefolket lavet flotte billetter, programmer og plakater.

Eleverne har haft 5 dage til at øve før generalprøven torsdag formiddag. Her var mellemgruppen fra Ålbæk Skole inviteret. Det gik forrygende og der var store roser til alle.

Torsdag aften kl. 18.30 gik tæppet fra til premieren, hvor ca. 200 forældre, søskende, bedsteforældre mm. mødte forventningsfulde op. Eleverne leverede en toppræstation og fik et stående bifald af alle.

Fredag morgen var det de øvrige elever på skolen, der skulle se stykket. Foyeren var fyldt til bristepunktet, og endnu engang imponerede 6.klasserne. Det har været en pragtfuld uge, hvor engagementet er vokset dag for dag.

 

Links til videoer fra musicalen:

Del 1: http://youtu.be/pr6Xz0RwanA

Del 2: http://youtu.be/SXdFZa6pzsM

Del3: http://youtu.be/fR6Q-UI61NA

Del4 : http://youtu.be/WojfVsJgpCs

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gæve gutter og godtroende godtfolk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger