Positive oplevelser i det danske sundhedsvæsen

Positive oplevelser i det danske sundhedsvæsen

14. maj 2015 - kl. 13:32 - af

Så har jeg haft lejlighed til at stifte bekendtskab med det danske sundhedsvæsen, og det var absolut en positiv oplevelse.

F√łrst kom¬† jeg¬† uanmeldt¬† til Karsten Evald og Hanne Pilgaard, og de tog fat med en hurtighed og ekspertise, s√• det blev klarlagt, at jeg lige skulle inviteres til Hj√łrring, og jeg var ellers ikke s√¶rlig pyntelig kl√¶dt, men Hanne sagde ogs√•, at jeg ikke skulle til fest. S√• kom Falck med ambulancen, hvor jeg blev anbragt, og der kom en paramediciner, og det var absolut ikke amat√łrer, de tre fyre, for der blev jeg godt behandlet.

Så blev jeg installeret i modtagelsen, og de var alle særdeles flinke og rare at omgås, og jeg blev igen kontrolleret og fik en snak med en læge, som sagde, at der var ikke så meget i vejen med mig, så han vil sende mig hjem igen. Jeg fik formiddagskaffe og ostemad, så der bliver vist tænkt på det hele.

Det var en oplevelse, som fortjener at blive bemærket, og jeg vil gerne sige tak til jer alle sammen, for jeg blev klar over, at det danske sundhedsvæsen fungerer.

Med venlig hilsen.

Elmer S√łlvkj√¶r.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Positive oplevelser i det danske sundhedsvæsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER