Rasmus og Lars på besøg i Skagen Sundhedscenter

Brugere og frivillige hygger sig sammen med Rema 1000 købmændene.

Rasmus og Lars på besøg i Skagen Sundhedscenter

14. maj 2015 - kl. 8:10 - af

I sidste uge var de lokale Rema 1000 købmænd Rasmus Kirkedal Broe og Lars Tørholm Christensen på besøg i Skagen Sundhedscenter, eller nærmere betegnet, Kræftens Bekæmpelses Café.

Det var Cafeens frivillige hjælpere og brugere der havde inviteret. Igennem de to et halvt år Caféen har eksisteret, har Rasmus Kirkedal Broe været fast sponsor med bl.a kaffe, brød, frugt og kildevand.

” Da jeg for 2½ år siden kontaktede Rasmus, og spurgte om han var interesseret i at bakke op om Caféen, overvejede han det ikke i mange sekunder før han sprang til, udtaler Aase Lindbøgh Nielsen som koordinator for Caféen.

“Jeg synes at kræft cafeen er et rigtigt godt tiltag – for at hjælpe kræftramte i den svære tid de er, og er glad for som  købmand  at kunne hjælpe andre menneske.  Som jeg siger til Aase – jeg håber bare at den dag jeg måske har brug for hjælp, er der nogen som vil hjælpe mig, udtaler Rasmus Kirkedal Broe.

Cafeen under Kræftens Bekæmpelse er et sted, hvor skawboer med kræft kan tilbydes FYS-træning og efterfølgende hygge/social samvær i Cafeen – 6 frivillige står klar hver onsdag mellem 9:30 – 12:00.

 

 

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rasmus og Lars på besøg i Skagen Sundhedscenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger