Rasmus Walter og Peter Qvortrup Geisling gæster Pakhuset med Café Hack

Rasmus Walter og Peter Qvortrup Geisling gæster Pakhuset med Café Hack

22. maj 2015 - kl. 9:49 - af

2. Pinsedag optager Café Hack live fra Restaurant Pakhuset i Skagen, hvor dagens gæster er Rasmus Walter og Peter Qvortrup Geisling. Det populære radio program Café Hack er på tur i det danske sommerland, og det er første gang de sender fra Skagen med selveste Hr. Hack alias Søren Dahl ved roret.

Radioprogrammet Café Hack har en mission: At sikre hele Danmarks gode sommerhumør. Derfor sendes selveste Hr. Hack alias Søren Dahl i marken på jagt efter de bedste historier, de gode samtaler og den glade stemning.

Med det for øje er Café Hack nu på sommertur rundt i landet og optager på ni udvalgte steder, der på hver sin måde repræsenterer noget særligt ved sommeren i regionen. Her inviteres lytterne med som publikum under optagelserne. Radioudsendelserne er som altid fyldt med nærværende samtaler, sjove anekdoter og god musik med besøg af aktuelle gæster, der har noget på hjertet.

2. Pinsedag når Café Hacks sommertur til Restaurant Pakhuset, der med sin hyggelige beliggenhed ved havnen og unikke indretning i Bindesbølls Pakhus er indbegrebet af Skagen for mange. Her kan publikum glæde sig til nogle fornøjelige timer i godt selskab med Søren Dahl, Museumsdirektør Lisette Vind Ebbesen fra Skagens Museum, Peter Qvortrup Geisling og Rasmus Walter. Glæd dig til et spændende program, der nok skal få sommerhumøret helt i top!

 

Læs mere om Café Hacks sommertur ”Operation Sommerlandet”:

http://cafehack.dk/operationsommerland/

Læs mere om Restaurant Pakhuset :

http://www.pakhuset-skagen.dk/cgi-bin/hovedmenu.pl

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rasmus Walter og Peter Qvortrup Geisling gæster Pakhuset med Café Hack' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger