Henrik Strube på Galleri Gajhede

Henrik Strube på Galleri Gajhede

25. maj 2015 - kl. 6:46 - af

Fredag den 5. juni 2015 gæster Henrik Strube og Pete Repete Galleri Gajhede med en følsom og bevægende koncertoplevelse – godt krydret med underholdende hverdagsanekdoter fra et liv med musik, kærlighed og kriser.

Henrik Strube fortæller selv om sin tour: ”Jeg er ude på akustisk tur landet rundt i anledning af mine 40 år som sanger og sangskriver. Jeg søger de mindre, nære sammenhænge, som jeg elsker at optræde for – med sange og anekdoter fra 40 år og 14 albums – fra No Name, Røde Mor til Hold om Mig og nutiden. Med mig har jeg min gamle ven, Pete Repete (Malurt, Big Fat Snake) med på piano & keyboards. Pete har spillet på adskillige af mine sange og produceret et af mine albums.”

Henrik Strube er nok mest kendt for sit Hit – “Hold om mig”, men byder på et herligt gensyn med mange af sine klassikere i en hyggelig og intim stemning.

Koncerten med Strube og Pete Repete er Grundlovsdag, fredag den 5. juni kl. 20.30 i Galleri Gajhede, Vestre Strandvej 18, 9990 Skagen.

Dørene åbnes kl. 19.30.

Billetter:

Mikael Gajhede Tlf. 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Hjemmeside: www.gallerigajhede.dk

Facebook: https://www.facebook.com/#!/GalleriGajhede.

 

Se også: http://henrikstrube.dk/ og https://www.facebook.com/henrik.strube?fref=ts

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Henrik Strube på Galleri Gajhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger