Kære regionsråd: Vågn nu op til virkeligheden

Kære regionsråd: Vågn nu op til virkeligheden

26. maj 2015 - kl. 6:58 - af

Som I nok alle ved, så har regionen tanke om at lukke psykiatriske ambulatorium i Frederikshavn, og flytte det til Hjørring.  Det vil betyde at mennsker med en psykiatrisk diagnose vil skulle transportere sig fra Skagen til Hjørring for at få den livsvigtige behandling. Det er en hån overfor de borgere som er psykisk sårbare, og psykisk syge. 60 kilometer er langt at rejse selvom man evt er så heldig at have en pårørende der kan køre, men hvis man skal med tog tager det lang tid, man skal med både tog og bus, og når man så samtidig har det dårligt, enten skizofreni, depression, angst eller andet, ja så vil det blive meget svært for den enkelte at skulle rejse så langt.
Det vil i værste fald komme til at betyde at vedkommende ikke møder op til sin livsvigtige behandling, og det betyder igen dårligere prognose for at komme over den psykisk dårlige tilstand man er i, og det vil igen betyde længere indlæggelsestid for den enkelte, og det vil igen betyde væsentlige større udgifter til regionen.
Kære regionsråd:
Vågn nu op til virkeligheden, der er andre byer end Aalborg der har mennesker som er psykisk syge, I er ikke de eneste der har brug for behandling, det er ulighed i allerhøjeste grad.

Venlig hilsen

Irene Hjortshøj
byrådsmedlem i Frederikshavn kommune
Formand for SIND Frederikshavn lokalafdeling ( Skagen, Sæby og Frederikshavn)
Formand for Fontænehuset Frederikshavn Kommune

5 kommentarer til “Kære regionsråd: Vågn nu op til virkeligheden” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Kære regionsråd: Vågn nu op til virkeligheden”

 • Anders Jørgensen

  Kære Irene Hjortshøj

  TILLYKKE til alle, psykisk sårbare, pårørende og til kærlighed og sund fornuft. Også tillykke til Regionsrådet, medlemmerne blev så ikke indlagt til psykiatrisk behandling denne gang, men hvem ved.

  Venlig hilsen
  Anders Jørgensen

 • irene Hjortshøj

  Så er det afgjort at psykiatrisk ambulatorium i Frederikshavn IKKE lukkes. Det er vi meget glade for i SIND og i kommunen. Tak for jeres opbakning, uden jer ville det have været vanskeligt at overbevise regionsrådet.
  Tak.
  Venlig hilsen
  Irene Hjortshøj
  formand for SIND
  formand for Fontænehuset

 • Det Danmark du kender…….

 • Anders Jørgensen

  Kære Irene Hjortshøj

  Den menneskelige side af sagen er altid den vigtigtigste, SKAL altid prioriteres først. Alle oplyste mennesker ved at spareprojekter vedr. psykisk sårbare, med sikkerhed betyder forøgede udgifter, men værst, dårligere trivsel og livskvalitet. Jeg håber at du holder ud,og vinder, ellers må vi indlægge Regionsrådet det er de rigtig syge. Behandlingen hedder, REALITETSTERAPI:

  Venlig hilsen
  Anders Jørgensen

 • Marianne Bindslev

  “Godt brølt, løve! “. Forstå mig ret, men hvor skulle nogle politikere bare sidde med røde ører. At de overhovedet kan få tanken.

  Venligst. Marianne Bindslev.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kære regionsråd: Vågn nu op til virkeligheden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger