Åbent hus blev en succes – trods hård vind

Åbent hus blev en succes – trods hård vind

27. maj 2015 - kl. 10:35 - af

Skagen Havkajakklub holdt åbent hus lørdag kl. 10-14, og selvom vejrguderne havde lidt rigeligt med vind i posen, kunne klubben gennemføre arrangementet. Der var udstilling af kajakudstyr i klubhuset, hvor man også kunne få en snak med medlemmer fra klubben, og ved klubbens kajakcontainere, kunne man kunne man ligeledes få en fremvisning af forskellige kajakker. Selve den aktive del, hvor man kunne prøve at sejle kajak var på grund af vejret flyttet til jollehavnen, hvor bølgerne ikke gav problemer, men hvor vinden stadigvæk kunne være en udfordring.

De tre instruktører havde nok at se til under hele arrangementet, hvor heldigvis en del lokale havde fundet vej til. Der blev givet instruktion i roning og evnerne blev prøvet på vandet – og mange fik sig en god sejltur – og også blod på tanden til at udforske sporten yderligere.  “Så vi regner med at se flere af deltagerne igen på klubbens ture” udtaler formand Michael Thaarup, og han fortsætter:

“Skagen Havkajakklub har begynderroning eller fælles roture hver mandag og torsdag kl. 19-21 sommeren igennem og indtil starten af oktober. Vi kører to roeruddannelseskurser i år – det ene er weekenden den 13-14. juni, og det andet er den 15-16. august. Men man kan starte kajakroning hvornår det passer en og så være klar til uddannelsen en af de to weekender”.

Hvis nogen har lyst til at prøve at sejle havkajak, kan formanden kontaktes på telefon 2829 4663 eller på mail mthaarup@10mb.dk og ønsker man lidt flere oplysninger om klubben og kajaksejlads, kan man finde dem på klubbens hjemmeside på http://skagenhavkajak.mono.net.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent hus blev en succes - trods hård vind' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger