Mads Toghøj koncert blev en stor succes

Mads Toghøj koncert blev en stor succes

29. maj 2015 - kl. 7:49 - af

Det var en helt igennem fantastisk og hyggelig koncert på Kappelborg, da Mads Toghøj, afsluttede sin Homeless Tour i Skagen. Der var totalt udsolgt til arrangementet i Salen på Kappelborg, hvor Mads Toghøj og hans musikere gav tilhørerne valuta for pengene.

Arrangør af koncerten, Aase Lindbøgh Nielsen fortæller: “Koncerten var arrangeret som en afslutning på Homeless Touren, og da var det oplagt, at der skulle sluttes af i Skagen. Jeg tog skeen i egen hånd, fik hurtigt en aftale i hus med Kappelborg, og med uvurderlig hjælp fra sponsorer og frivillige hjælpere lykkedes at arrangere tirsdagens koncert med Mads. Det blev en koncertaften vi ikke glemmer foreløbig”

Mads Toghøj havde flere musikalske venner til at bakke sig op på scenen, og de optrådte naturligvis også gratis – I den gode sags tjeneste! Med på scenen var Chris Andersen, Klaus Thrane og Casper Hejlesen Christensen og ikke at forglemme sønnen Travis, der var på scenen til koncertens første nummer. ( Homeless )

Mads Toghøj har denne kommentar til koncerten:

“Den sidste koncert på Homeless toureen 2015 på kappelborg blev fuldstændigt som jeg havde drømt om. Totalt udsolgt ! publikum var glade med åbne sind og åbne hjerter, det samme var musikerne ! og alle var der bare og tog de indtryk ind der kom – Det var her og nu det skete. Vi havde en fed aften og uden at kende det nøjagtige tal fra koncerten så er vi ihvertfald et overskud på over 33000 kr. på hele turen… og over halvdelen af det beløb, er fra Skagen koncerten, og undskyld jeg nu lyder som en havne arbejder.. men Skagen, det fandeme flot ! Tak skal i ha! Tak for støtten , det var en rigtigt dejlig aften jeg sent vil glemme.”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mads Toghøj koncert blev en stor succes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger