Gyllegaard Galleri har 10 års jubilæum

Gyllegaard Galleri har 10 års jubilæum

3. juni 2015 - kl. 7:21 - af

Lørdag 13. juni åbner vi vores store jubilæum udstilling med 15 kunstnere fra Danmark og Norge, alle har til fælles at de tidligere har deltaget i udstillinger i galleriet.

Der er sikkert mange der undrer sig over vores navn Gyllegaard Galleri – navnet er inspireret af de tre, gamle gyllebeholdere, der er placeret helt ud til Hirtshalsvej, hvilke er blevet bomærket for vores kombinerede galleri og selskabslokale.

Fra galleriet åbnet sin første udstilling i juli 2006 og frem til dagens dato, har vi kunne presentære kunstnere fra Danmark, Norge, Guatemala, Færøerne, Polen og USA.

Vi får besøg af 6 keramikere, 1 glaskunstner og 6 billedkunstnere fra Norge, samt de danske skulptører Agnethe og Søren Dujo.

Der skal jo gerne ske noget særligt når man ” fylder rundt ” – så afholder en jazzkoncert kl.12.45 med ” Between The Lines Duo ”. Duoen består af sangerinden Line Ullits Mortensen og jazzpianisten Carsten Kær.

Det ville være hyggeligt om I kom for at nyde smuk kunst, dejlig musik og et lille glas i sammen med os, lørdag den 13. juni, kl.12.00 – 16.00.

Venlig hilsen Kit og Craig.

 

Gyllegaard Galleri & Selskabslokale – Hirtshalsvej 48 – 9982 Ålbæk – Mob. 25 56 49 65 – www.gyllegaard.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gyllegaard Galleri har 10 års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger