Kys frøen………

Kys frøen………

8. juni 2015 - kl. 8:46 - af

Hvis du kysser en frø, bliver den måske til en prins! Hvis du tilmelder dig Sommerbogen bliver du med garanti bedre til at læse.

Fredag den 19. juni går Sommerbogen i luften på alle Frederikshavn Kommunes Biblioteker. Sommerbogen er en mega sej sommeraktivitet, hvor du få en masse spændende læseoplevelser.

Alle piger og drenge fra 0. til 6. klasse kan tilmelde sig Sommerbogen.

– Udfordringen går ud på at læse fem forskellige bøger, som du aldrig har læst før, fortæller børnebibliotekarerne, og når vi siger bøger, så betyder det både tykke og tynde bøger – lette og svære, men det må også gerne være tegneserier og fagbøger.

Anbefal til andre!

Når du har læst de fem bøger, skal du bare lige fortælle lidt om dem. Det kan du gøre ved at skrive en lille anmeldelse, og den må gerne være illustreret med en tegning. Alle anmeldelser bliver hængt op på bibliotekerne.

– Du kan også, som noget helt nyt, hvis du tør, lave en lille bitte video, som vi lægger op på bibliotekets Facebookside, forklarer børnebibliotekarerne. På den måde er du også med til at give dine kammerater gode og nye ideer til, hvad de skal læse næste gang.

Sommerbogen har også fine præmier til de flittige læsere – når du afleverer fem anmeldelser, kan du vælge en ny og spændende bog.

Hvad hedder frøen?

En charmerende grøn frø er maskot for Sommerbogen, men frøen har ikke noget navn. Biblioteket har, sideløbende med Sommerbogen, tilrettelagt en konkurrence, hvor alle børn kan komme med bud på: Hvad skal frøen hedde?

Hold øje med frøen, få dine søskende og venner med på navnekonkurrencen og Sommerbogen, så kan I også konkurrere om hvem, der først får læst fem bøger!

Kom ned og få dit deltagerbevis og nyd sommeren i selskab med lige så mange bøger, du overhovedet kan nå at læse – også dem med frøen, der bliver til en prins, når man kysser den!

Du kan deltage på alle biblioteker i kommunen, og det er selvfølgelig helt gratis!

Tilmeld dig på dit lokale børnebibliotek i Frederikshavn, Skagen, Sæby, Ålbæk eller Østervrå.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kys frøen………' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger