Camilla Sørensen spillende træner i VEB

Foto: Eframe.

Camilla Sørensen spillende træner i VEB

11. juni 2015 - kl. 8:02 - af

Camilla Sørensen vender tilbage til sin barndomsklub og bliver spillende træner i Vendsyssel Elite Badminton. Hun indgår i et trænerteam, som desuden består af Morten Olsen samt Allan Kolbro Nielsen.

– Jeg glæder mig helt vildt. Det er en fed udfordring at være træner i Badmintonligaen, når man er så meget træner, som jeg er, fortæller Camilla Sørensen.

Ud over VEB skal den snart 30-årige skagbo i den kommende sæson være ungdomstræner i Hørsholm, ligesom hun hver torsdag får ansvaret for træningen af Værløses bedste spillere. Det vil sige, at Camilla Sørensen får en træner-kasket på i to ligaklubber.

– Det bliver ikke noget problem at styre kasketten. Jeg prøvede det også i sidste sæson, hvor jeg spillede for Hillerøds 1. divisionshold, siger Camilla Sørensen.

Hillerød rykkede ned i 2. division, og den kommende VEB-træner kunne mærke, at hun havde mod på mere end at spille i landets tredjebedste række.

– I Hillerød fandt jeg ud af, at jeg stadig har niveauet til at være med, og jeg er ikke klar til at spille i 2. division. Der er masser af drive tilbage i mig, og derfor kontaktede jeg Vendsyssel for at høre, hvad deres planer var, og nu står vi pludselig med et utroligt spændende hold, mener Camilla Sørensen.

Hun er glad for, at VEB i den kommende sæson igen får flere danske end udenlandske spillere på holdet.

– Vigtigt er det også, at vi har flere spillere, som er på vej frem i karrieren og klar til at kæmpe r…. ud af bukserne. Og det er spillere, som vil kæmpe for hinanden. Det kan jeg allerede mærke. Vi glæder os så meget til det bliver august, og vi for alvor skal i gang.

Du spillede single i Hillerød i den forgangne sæson. Hvad skal du spille i VEB?

– Nu vil jeg ikke sige for meget, for vi har en trup, som er svær at læse, men jeg vil dog godt afsløre, at jeg skal spille double. Det er Kati (Tolmoff, red.), som skal spille single, men jeg kommer til at træne med hende, hvilket bliver en fordel for mig i double, mener Camilla Sørensen.

29-årige Morten Olsen har de seneste seks sæsoner været cheftræner i Hillerød. Han er uddannet DBF3- og DIF-diplomtræner ved Aalborg Trænerakademi i 2006. Ved siden af trænerjobbet i VEB skal han i efteråret færdiggøre sit speciale i Virksomhedsledelse på Roskilde Universitet.

– Efter en spændende rejse fra 3. til 1. division med Hillerød føler jeg, at tiden er inde til at prøve noget nyt, og jeg glæder mig derfor utroligt meget til at skulle være en del af trænerkonstellationen og teamet i VEB, udtaler Morten Olsen.

Allan Kolbro Nielsen, som bor i Skagen, er eneste genganger i VEB’s trænerteam fra sæsonen 2014/2015, hvor han – sammen med Jan Ole Steffensen – assisterede cheftræner Martin Kragh.

Camilla Sørensen betragter VEB’s trænerteam som ideelt.

– Allan har din daglige gang i Skagen og viste i sidste sæson, at han har meget at byde ind med – både i holdkampene og individuelt mellem kampene. Morten og jeg har tidligere været trænere sammen, og vi sparer godt med hinanden, og det er altid en fordel, når der både er piger og drenge i trænerteamet. Desuden kommer jeg med masser af erfaring som spiller, mens Morten er teoretisk stærk. Det er et godt match, lyder vurderingen fra Camilla Sørensen.

VEB åbner sæsonen tirsdag 1. september hjemme mod Solrød.

Dermed har VEB følgende spillere på plads til næste sæson:

Peter Mikkelsen
Zvonimir Durkinjak
Jonatan Nordh (tilgang fra Sverige)
Lasse Mølhede (Ikast)

Maria Helsbøl (Solrød)
Kati Tolmoff (Skælskør/Slagelse)
Camilla Sørensen (Hillerød)
Josephine van Zaane (Værløse)
Marie Haugen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Camilla Sørensen spillende træner i VEB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger