Sommerkoncert med Danseorkesteret

Sommerkoncert med Danseorkesteret

12. juli 2015 - kl. 7:48 - af

Tidsmaskinen er så småt ved at starte op, og hvis du vil med, så byder Galleri Gajhede dig med på en rejse ned ad mindernes allé, når Danseorkestret gæster Galleriet med hele to koncerter fredag den 17. og lørdag den 18. juli 2015. Du vil denne aften få mulighed for et genhør med nogle af de største pophits for 1980erne, der med garanti vil bringe nostalgien helt til tops!

Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, perkussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså og med sig denne aften har de Steen Rasmussen på tangenter. Deres seneste album ”Over Byen Under Himlen” bød på en perlerække af danske sange i en skøn blanding af soul og latin: Første single fra pladen var naturligvis, ”Bamboozled”, som er blevet flittigt afspillet på radioerne ligesom andet singleudspil ”Du & Mig” i den grad blev afspillet. De 11 sange som pladen indeholder, er valgt ud af en langt større pulje af materiale. Det har været en vigtig del af processen for Danseorkestret, at de nye numre lever op til bandets største hits, men samtidigt har de heller ikke været bange for lade sig inspirere af den musik, der er oppe i tiden.

Danseorkestret har eksisteret siden 1984, og ”Regndans” blev et stort hit allerede samme år. De udsendte deres debutplade i 1985, som derudover også indeholdt hits som ”Marianne”, ”Satellit” og selvfølgelig ”Kom tilbage nu”. Pladen var en kæmpesucces hos publikum, og ved Rock Prisen i 1985 blev Danseorkestret kåret til ”Årets Nye Navn”.

Dermed var Danseorkestrets helt unikke sound slået igennem. Med en snert af latin og soul kombineret med de kendte danske tekster kan man se frem til en fantastisk musikoplevelse. Og som navnet antyder, er der her tale om et danseorkester der lægger op til, at der selvfølgelig også er rig mulighed for at få gang i danseskoene.

Jørgen Klubien har sideløbende med musikken en karriere som tegnefilms-tegner og idémand for blandt andre Disney og Pixar Animation. Jacob Andersen er en af landets flittigste studiemusikere og har produceret plader for bl.a. Sanne Salomonsen. Rasmus Kærså er kendt fra sit arbejde i bl.a. Græsrødderne og Moonjam.

Så glæd jer endnu engang til en aften i skæve rammer – helt tæt på musikken!

Danseorkesteret, Galleri Gajhede, Vestre Strandvej 18, 9990 Skagen

Fredag den 17. og lørdag den 18. juli 2015 kl. 20.30 – dørene åbnes klokken 19.30.

 

Kommende koncerter:

Moonjam, fredag den 24. juli og lørdag den 25. juli 2015.

Jette Torp, fredag den 21. august 2015.

Alberte og Ønskescenariet, lørdag den 5. september 2015.

 

Billetter:

Mikael Gajhede Tlf. 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Hjemmeside: www.gallerigajhede.dk

Facebook: https://www.facebook.com/#!/GalleriGajhede

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerkoncert med Danseorkesteret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger