Moonjam i Galleri Gajhede

Moonjam i Galleri Gajhede

20. juli 2015 - kl. 7:54 - af

I kølvandet på forrige uges koncert med Danseorkesteret slår Galleri Gajhede endnu engang dørene op til en aften med et gensyn med et af de helt store navne gennem tiden på den danske popscene, når Moonjam Tripple X med garanti kryber ind under huden på dig og bringer dig med ind i bandets helt unikke melodiske univers.

Moonjam blev dannet af brødrene Morten og Rasmus Kærså i slutningen af 1980′erne, og siden har de to brødre skabt en velkendt og ørehængende lyd. I dag anses Moonjam som et stykke dansk kultur, der samler musikalske ledetråde og afspejler et tonesprog med skandinaviske rødder.

Den dynamiske spændvidde i Moonjam er maksimal; i det ene øjeblik er man omgivet af et gnistrende musikalsk tordenvejr, i det næste kan man høre en knappenål danse på de skrå brædder. Det hele går op i en højere enhed denne sommeraften i galleriet, hvor den store fuldfede musikalske pensel føres ud over galleriet.

Den velkendte og karakteristiske saxofon bærer Moonjam helt ind i sjælen på sit publikum med en både følsom og poetisk dynamik. I dag spænder repertoiret vidt fra klassiske Moonjam hits til sange fra Sarai og Raining in Asia – og de helt nye sange.

På disse to sommeraftner i juli måned stiller Moonjam op med Morten Kærså på vokal og keyboard, Rasmus Kærså på bas, og mens Michael Lington giver lyd til saxofonen. Så glæd dig til en musikalsk oplevelse, hvor magien udfolder sig på scenen i takt med, at samspillet mellem brødrene Kærså og Michael Lington kulminerer – og skaber den velkendte, unikke og betagende Moonjam lyd!

Morten Kærsås store sangkatalog kommer i den grad i brug – og der er nok at tage af. Den musikalske sangskriver og hitmager har siden 1980 været på banen med det ene hit efter det andet, som du kan få del i på en af disse aftener. Moonjams hitparade er lang med numre som “Østen For Solen”, “Gennem Ild og Vand”, instrumentalnummeret “Sarai” og “Bag De Blå Bjerge”, og vækker genkendelse hos de fleste, så snyd ikke dig selv for denne oplevelse.

Vi glæder os til at byde hjerteligt velkommen indenfor til musik i skæve rammer – her får du lov til at komme helt tæt på!

Moonjam Tripple X, Galleri Gajhede, Vestre Strandvej 18, 9990 Skagen

Fredag den 24. og lørdag den 25. juli 2015 kl. 20.30 – dørene åbnes klokken 19.30.

 

Kommende koncerter:

Jette Torp, fredag den 21. august 2015.

Alberte og Ønskescenariet, lørdag den 5. september 2015.

 

Billetter:

Mikael Gajhede Tlf. 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Hjemmeside: www.gallerigajhede.dk

Facebook: https://www.facebook.com/#!/GalleriGajhede

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moonjam i Galleri Gajhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger