Lokale virksomheder klar til at ansætte Martin medarbejdere

Erhvervsdirektør Niels Bay Christensen

Lokale virksomheder klar til at ansætte Martin medarbejdere

8. august 2015 - kl. 7:02 - af

De ansatte hos lysfabrikken Martin er en attraktiv arbejdskraft for det lokale erhvervsliv. Sådan siger erhvervsdirektør Niels Bay Christensen hos Erhvervshus Nord, der allerede har kontakt til flere virksomheder, der er interesserede i at ansætte.

Når Martins ejere Harman International flytter aktiviteterne til Ungarn om 5 til 6 måneder, frigiver det en attraktiv arbejdsressource for det lokale erhvervsliv. Det siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord, der allerede har kontakt til flere lokale virksomheder, der er interesserede i ansætte medarbejdere.

  • Martin er en veldrevet virksomhed med flotte økonomiske resultater, der flytter pga. en strategisk beslutning og ikke af nød. De resultater kommer af, at Martin har rigtig mange dygtige medarbejdere ansat. De er derfor en attraktiv arbejdsressource for mange andre lokale virksomheder. Det viser sig blandt andet ved, at vi allerede er blevet kontaktet af flere lokale virksomheder, der viser interesse for at ansætte medarbejdere fra Martin, siger Niels Bay Christensen.

Andre interesserede virksomheder er velkomne til at henvende sig hos Erhvervshus Nord, som gerne hjælper virksomhederne med at komme i kontakt med medarbejdere fra Martin.

Der er etableret en positiv dialog med forhandlingsudvalget hos Martin, som består af tillidsrepræsentanter og ledelse. Niels Bay Christensen er fortrøstningsfuld omkring, at den etaberede task force og Martin sammen finder frem til en god løsning for de ansatte.

Vi er i fuld gang med at planlægge en række initiativer, der skal skaffe job til de opsagte medarbejdere sammen med forhandlingsudvalget, kommunens arbejdsmarkedscenter, beskæftigelsesregion, uddannelsesinstitutioner og fagbevægelsen. Der er generelt god vækst og fremgang hos vores virksomheder, så der opstår hele tiden jobåbninger, som giver positive udsigter for Martins opsagte medarbejdere, siger Niels Bay Christensen.

2 kommentarer til “Lokale virksomheder klar til at ansætte Martin medarbejdere” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Lokale virksomheder klar til at ansætte Martin medarbejdere”

  • Dejligt, der er nogen, der kan bruge gode medarbejdere. Man kan jo så bare håbe på, disse firmaaer IKKE får et tilbud om 75 millioner Euro fra Rumænien for at flytte firmaet derned – på den anden side, så slipper vi måske for at rumænerne kommer herop. Vor herre bevares for en indstilling fra en “Erhvervsdirektør”; Han må da for f….. i h…… kæmpe for at holde på vores arbejdspladser heroppe – uden EU-konkurrenceforvridning.

  • William Petersen

    Spændende. Det kunne være interessant for os Martin-folk at få sat navne på disse virksomheder.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lokale virksomheder klar til at ansætte Martin medarbejdere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger