Skal vi vinde regional innovationspris for tredje gang?

Vinderne i 2014

Skal vi vinde regional innovationspris for tredje gang?

12. august 2015 - kl. 7:51 - af

Region Nordjylland har for tredje gang skudt gang i innovationskonkurrencen TagFat, der de to forrige gange er blevet vundet af en virksomhed fra Frederikshavn kommune. Du har frem til 30. september mulighed for at indstille din egen eller en anden virksomhed.

TagFat-innovationskonkurrencen kører nu for 3. gang, hvor nordjyske virksomheder har mulighed for at blive ny Nordjysk Mester i Innovation. I 2012 var det Vestergaard Marine Service fra Frederikshavn, der løb med den flotte pris, mens det i 2014 var træpillefyr-producenten i Sæby NBE Production, der blev kåret som vinder foran ti andre finalister. Skal prisen gå til en virksomhed i Frederikshavn kommune for tredje gang?

–   Jeg er som erhvervsdirektør rigtig stolt af, at virksomheder i Frederikshavn Kommune har vundet prisen to ud af to mulige gange. Det er rigtig godt gået, og jeg ved, at vi stadig har mange dygtige og innovative virksomheder i vores kommune, som kan være en potentiel vinder. At være innovativ handler ikke kun om nye produkter. Det kan være en ny og smartere måde at arbejde på, et nyt koncept eller noget helt tredje. Jeg håber, at mange virksomheder har lyst til at melde sig, siger Niels Bay Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

TagFat er en konkurrence for små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, som dyster om, hvem der er bedst til innovation. Men TagFat er ikke blot en konkurrence – det er også en gratis mulighed for virksomheder til at spotte skjulte udviklingspotentialer, som kan gøre forskel på bundlinjen. Alle deltagere i dette års TagFat konkurrence får nemlig tilbudt en innovationsmåling, som laves i samarbejde med Aalborg Universitet. Målingen kan vise de områder, hvor virksomheden er stærk, og hvor den kan blive endnu stærkere i fremtiden.

Ulla Astman, formand for Regionsrådet og Vækstforum Nordjylland udtaler:

– TagFat konkurrencen har vist, at Nordjylland har en masse innovative virksomheder. Også dem der ikke når hele vejen til finalen. Derfor har vi i år lagt endnu mere vægt på, at alle deltagere får et konstruktivt indspark med hjem som tak for deres deltagelse. Vi glæder os til at se de mange spændende virksomheder, som vil være med til at sætte innovation på alles læber i det nordjyske erhvervsliv.

Man kan tilmelde sig selv eller en anden virksomhed ved at skrive navn og kontaktoplysninger til peur@erhvervshusnord.dk senest den 30. september 2015. Den lokale vinder og den regionale vinder kåres i foråret 2016.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal vi vinde regional innovationspris for tredje gang?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger