Økonomiudvalget ser på budgetforslag

Økonomiudvalget ser på budgetforslag

18. august 2015 - kl. 14:22 - af

Økonomiudvalget skal på dets næste ordinære møde tirsdag den 18. august drøfte den kommunale direktions forslag til drifts- og anlægsbudgettet 2016-19 på udvalgets eget område.

Økonomiudvalget har på mødet i juni godkendt en række budgetforudsætninger, som er indeholdt i budgetforslaget. Derudover er der foretaget en række budgetkorrektioner.

Budgetforslaget for 2016 tager udgangspunkt i første overslagsår i det vedtagne budget 2015. Der er siden foretaget en pris- og lønfremskrivning med 1,6 % i budgetår 2016 og efterfølgende år. På driftsområdet udgør rammen et nettobudget på 448,0 mio. kr. På området Puljer til Tværgående Formål udgør rammen et nettobudget på 25,4 mio. kr. i budgetår 2016. På dette tidspunkt i budgetprocessen er der på Puljer til Tværgående Formål midlertidigt placeret budgetposter, som vil blive fordelt i det videre budgetarbejde. På anlægsområdet udgør rammen et nettobudget på 35,3 mio. kr. i budgetår 2016.

Økonomiudvalget skal endvidere behandle takster, som indgår på Økonomiudvalgets område.

Direktionen indstiller, at Økonomiudvalget godkender Direktionens budgetforslag 2016 – 2019 og ligeledes godkender forslaget til takster på udvalgets område samt indstiller budgetforslaget til den videre politiske budgetproces.

Tekst af Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomiudvalget ser på budgetforslag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger