Salg af 34 boliger i Skagen Kollegium

Salg af 34 boliger i Skagen Kollegium

18. august 2015 - kl. 7:20 - af

Når Økonomiudvalget i Frederikshavn Kommune mødes til næste ordinære møde tirsdag den 18. august, skal udvalget bl.a. drøfte en sag med overskriften ”Godkendelse af salg af 34 boliger i den almene blogorganisation Skagen Kollegium.

Byrüdet godkendte i maj 2014 salg af 62 boliger i Skagen Kollegium og indgik i en samlet kapitaltilførsel pü 10,2 mio. kr., hvor kommunens bidrag var knap 2,6 mio. kr. ydet som lün. Salget er efterfølgende godkendt af Ministeriet for By, Boliger og Landdistrikter.

Bebyggelsen har nu været udbudt til salg via ejendomsmægler, og der er indkommet tilbud fra en interesseret køber på Doggerbanke alene, og et samlet bud på både Doggerbanke (34 lejemål) og Fænøvej (28 lejemål). Buddet på Doggerbanke udgør 7,8 mio. kr., og det samlede bud udgør 13,7 mio. kr. I forbindelse med ansøgningen om kapitaltilførsel blev salgsprisen for Doggerbanke vurderet til 8,55 mio. kr. og Fænøvej til 5,2 kr. – samlet 13.750.000 kr.

Buddene er behandlet af boligorganisationens bestyrelse og reprÌsentantskab. Her ønsker man alene at sÌlge Doggerbanke (34 boliger). Tabet ved salget dÌkkes af det fulde afsatte beløb i kapitaltilførslen. I kapitaltilførslen er der endvidere afsat 3.633.000 kr. til dÌkning af opsamlet underskud pr. ultimo 2012 og 1.564.000 kr. til dÌkning af yderligere kalkuleret underskud.

Bestyrelsen for Skagen Kollegium anmoder om byrĂĽdets godkendelse af salg. Indstillingen fra kommunaldirektøren er med baggrund i behovet for ungdomsboliger i Skagen nu og pĂĽ lĂŚngere sigt, at byrĂĽdet – og i første omgang Økonomiudvalget – godkender salg af alene de 34 boliger pĂĽ Doggerbanke.

Tekst af Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Salg af 34 boliger i Skagen Kollegium' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger