Mange biler udsat for hærværk ved rudeknusning

Mange biler udsat for hærværk ved rudeknusning

31. august 2015 - kl. 9:32 - af

Nordjyllands Politi har i løbet af søndag formiddag modtaget mange anmeldelser på hærværk på biler i Skagen, hvor bilerne har fået knust en eller flere ruder.

Gerningsstederne befinder sig inden for en radius af cirka 500 meter, og der tegner sig et mønster af at hærværket er “systematisk ødelæggelse” idet de anmeldte forhold ikke tegner en rute af “tilfældig hærværk” som det typisk ses i disse sager når gerningsmænd går fra A til B.

Ruderne er formentlig knust med et køllelignende redskab, uden at dette kan defineres nærmere.

Første anmeldelse blev modtaget kl. 00.45, hvor en anmelder hørte et højt brag fra Carl Johansens Vej, og øjeblikke senere kunne konstatere at hans bil stod med knust rude. I den forbindelse blev der set en scooter køre på gaden ad Carl Johansens Vej, og videre ad Skarpæsvej.
Nordjyllands Politi ønsker at komme i kontakt med føreren af denne knallert, da det ikke kan udelukkes føreren kan ligge inde med oplysninger der kan belyse sagen.

Ligeledes vil Nordjyllands Politi gerne i kontakt med personer der måtte have været i området omkring Carl Johansens Vej, Ulrik Plesners Vej, Markvej, Iver Christensensvej, Chr. Bruuns Vej og Kirkevej i tidsrummet fra midnat, såfremt man mener at have set noget der kan belyse sagen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange biler udsat for hærværk ved rudeknusning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger