Tonen er blå lørdage i september

Tim Lothar & Peter Nande.

Tonen er blå lørdage i september

31. august 2015 - kl. 8:41 - af

Traditionen tro flyder der blå toner ud af højtalerne på Kappelborg på udvalgte lørdage i september. Blues, soul og jazz – der er noget for alle…

5/9 – BETWEEN THE LINES DUO
“Det sluttede bare alt for tidligt…”, “De 2 timer gik meget hurtigt!”
“Tak, for en dejlig, musikalsk oplevelse.”
– var nogle af reaktionerne efter sangerinden Line Ullits Mortensens seneste koncerter på Kappelborg – og lørdag den 5. juni kan hun igen opleves i Foyeren, denne gang med Between The Lines Duo.

Med jazzpianist Carsten Kær Nielsen ved tangenterne tager Line Ullits Mortensen os med til en stemningsmættet og intim koncert med Lines egne sange. Teksterne er nærværende, tonen soulet og genren bevæger sig i et krydsfelt mellem jazz og singer-songwriter-stilen.

19/9 – TIM LOTHAR & PETER NANDE
Humoristisk historiefortælling og mesterlig blues, spillet med hjerte og virtuositet, er hvad publikum kan forvente, når Tim Lothar og Peter Nande går på scenen. Begge har sammen og her for sig tidligere gæstet kulturhuset – senest gav Nande den gas til Blues Jamboree i selskab med Mick Schak m.fl. kort før sommerferien.

Nande og Lothar er ikke bare fremragende musikere hver for sig – sammen kan de endnu mere: Armeret med guitar, mundharpe, jug, vaskebaljebas, skeer, kufferttrommer, vaskebræt tager de publikum med på en rejse i de mere obskure gamle bluessange. Det er aldrig kedeligt og deres spilleglæde er smittende.

Nande blev Årets Danske Blues Navn i 2007, Tim i 2008 – og duoen blev nomineret til Årets Nye Folk Navn ved Danish Music Awards i 2010.

26/9 – VERONICA MORTENSEN QUARTET
Med sin charmerende, ukrukkede tilgang til et iørefaldende jazzrepertoire, har Veronica Mortensen i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder. Stemmen er uanstrengt, varm og afslappet, og hun besidder en nærhed, der er enestående. Hun besøgte sidst Kappelborg ved Julematinéen 2014, og publikum kan nu glæde sig til et genhør denne gang i selskab med nogle af Danmarks mest kompetente jazzmusikere; Mads Bærentzen (klaver), Kristor Brødsgaard (bas) og Janus Templeton (trommer).

Alle koncerter foregår i Foyeren kl. 11 – 13, og billetter kan mod et beskedent beløb købes på skagenbilletten.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tonen er blå lørdage i september' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger