Flot arrangement af Aalbæk Råbjerg Rideklub

Billede er taget lige før børneholdets start med Idun på Hrima og Maja på Ofeigur spændt afventende startdommerens nedtælling og forrytterens signal til afgang.

Flot arrangement af Aalbæk Råbjerg Rideklub

5. oktober 2015 - kl. 9:54 - af

Ridestævnet TREC på Toppen i Aalbæk plantage lørdag den 26. september blev endnu en succes for arrangørerne i Aalbæk Råbjerg Rideklub med glade ryttere, som red ud i det fineste solskinsvejr og alle gennemførte deres rute.

Otte ekvipager red orienteringsruten på 13,5 km, og alle kom i mål efter præcis 1. time ig 30 minutter, som de skulle for at opnå maximun point. Også et børnehold på fire red den lange rute, men de måtte være 2 timer om det, og det nåede de. Ni ekvipager red 7,3 km indenfor tidsgrænsen, også her deltog et børnehold på fire, som dog havde en forrider med.Om eftermiddagen blev der dystet i gangsartstest og forhindringer.

Der var kommet nye regler, så det i gangartstesten gjalt om at ride en langsom kontrolleret galop, hvor man ikke måtte være under 24 sek. om 100 meter. Blev der redet hurtigere forsvandt ens point som dug for solen, og det blev der. Det er faktisk svært at ride langsomt i galop, viste det sig. Omvendt skulle skridt være hurtig og jordvindende og ikke over 45 sek. om de 100 meter. Det gik noget bedre.

Som noget nyt på forhindringsprogrammet var der blevet fremstillet en mølle, hvor rytteren skulle trække møllen rundt i en cirkel, og få hesten til at følge pænt med. Det blev også noget af en prøvelse for mange, men sjovt var det, også for tilskuerne.

Vinder af Klasse 1 blev Lene Jacobsen fra Skive på Glenwood Anapolis med 86,0 point, nr. 2 blev 12-årige Amalie Krogager fra Thyholm på Casanova med 78,88 point. Vinder af Klasse 2 blev 15 årige Victoria Engen Eriksen fra Bindslev på Skous Marcus med 72,94 point. Vinder af Klasse 3 blev Maybritt Pedersen fra Bjergby på Rønnehøjs Fridan med 90,13 point, og på børneholdet gik 9- årige Idun Gudmundsdottir fra Aalbæk Råbjerg Rideklub af med sejren på Hrima med 67,3 point.

Der var grønne rosetter til alle andre for gennemført stævne.Foreningen TREC Danmark havde udsat en flot roset til en rytter, som havde udvist horsemanship undervejs. Den fik Karsten Weinkouff fra Bjergby for hjælp til et par ryttere, som faldt af hesten på orienteringsruten. De kom heldigvis ikke noget til.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot arrangement af Aalbæk Råbjerg Rideklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger