To-lĂŚrer undervisning i Folkeskolen

To-lĂŚrer undervisning i Folkeskolen

8. oktober 2015 - kl. 15:33 - af

Redaktionen har modtaget nedenstĂĽende fra Pia Karlsen (V) :

Et forÌldreforslag om at erstatte noget af folkeskolens understøttende undervisning for 4.-9. klassetrin med to-lÌrer undervisning, vil pü Børne- og ungdomsudvalgets møde i dag torsdag, blive forelagt udvalget til orientering. Forslaget har nemlig vÌre drøftet ved samtlige af de dialogmøder, som udvalget har haft med forÌldrebestyrelser samt ledelsesreprÌsentanter i 3 af de 4 nye børnedistrikter. (dialogmødet i det sidste børnedistrikt afholdes torsdag aften)

Såvel i Venstre som i resten af udvalget, er der umiddelbart lydhørhed overfor forældrenes forslag, hvorfor jeg på udvalgsmødet torsdag, vil forslå udvalget, at vi arbejder videre med ønsket – herunder undersøge muligheden for at finde den nødvendige finanseringen af ordningen. Ordningen er ikke urimelig dyr, men uanset, skal der økonomi til at beslutte denne ordning.

Idet netop finanseringen ikke umiddelbart fremgik tydeligt, da Enhedslisten fremlagde deres Ìndringsforslag under byrüdets budgetdrøftelse onsdag aften, kunne Venstre ikke stemme for forslaget. Det er dog ikke det samme, som at sige, vi ikke synes det er noget vi gerne vil arbejde videre med.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To-lĂŚrer undervisning i Folkeskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger