Læserbrev: Det burde være muligt at holde køkkenet længere åbent

Læserbrev: Det burde være muligt at holde køkkenet længere åbent

20. oktober 2015 - kl. 7:06 - af

Min kone,vores datter  og jeg var torsdag d. 15. Oktober inde i Skagen by , hvor vi “hyggede” os med uhyggen der var arrangeret i forb.  med open by night arrangementet. Der var pyntet festligt op i bedste Haloween stil med lysende græskar,som skabte en dejlig stemning. Da vi efter at have shoppet og slentret rundt, meldte sulten sig, og vi fik vi lyst til en bid mad.

Klokken havde lige passeret 21.00 og vi forsøgte at få plads på forskellige cafeer og spisesteder. Stor var vores forundring, da vi samtlige steder blev afvist fordi køkkenet var lukket.

Det virker ulogisk at de detailhandlende gør så stort et stykke arbejde med udsmykning og annoncering med “ Open by night “ og at spisestederne så ikke samler handsken op og ligeledes forlænger deres åbningstid. Jeg er udmærket klar over at vi er udenfor sæsonen,men den ene dag burde det være muligt at holde køkkenet længere åbent. Det skal nævnes at det ikke var en fler-retters menu vi var ude efter, blot en let salat eller lign. .

Jeg håber,at restauratørerne vil koordinere køkkenernes åbningstid ved lign. arrangementer fremover, til glæde for alle parter.

 

Den “brødflove”

Flemming Bruun

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Det burde være muligt at holde køkkenet længere åbent' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger