Dramatik til det sidste inden oprykning var sikret

Dramatik til det sidste inden oprykning var sikret

25. oktober 2015 - kl. 7:07 - af

I dommerens 4. tillægsminut i anden halvleg sikrede SIKs anfører, Mikael Andersen, med et mål på straffespark oprykning til Serie 1.

Skawboerne kom ellers lidt skidt fra start dag gæsterne fra Jerslev/Sterup IF efter 14. minutters spil kunne bringe sig foran 1 – 0. I 1. halvlegs 32. minut fik SIK fremtvunget et straffe spark som Mikael Andersen kunne sende ind bag Jerslev/Sterups målmand til 1 – 1, hvilket også blev halvlegsresultat.

I 2. halvlegs 13. minut kunne Kasper Lundholm bringe SIK på sejrs kurs med et flot mål. Han blev fornemt assisteret af Christoffer Rod Jespersen som sendt en bold ind fra venstrekanten, og Kasper Lundholm sendte bolden i nettet til 2 – 1.

Så var Jerslev/Sterup tvunget frem på banen for at holde liv i deres eksistens i Serie 2. I 65. og 86. minut kunne SIKs målmand hente 2 bolde ud af nettet og SIK var bagud 2 – 3.

SIK sendte nu alt frem for at tiltvinge mindst det ene point. I det 90. minut udlignede Mikael Andersen til 3 – 3. Og så blev der trykket på i de sidste minutter af dommerens tillægstid. Og i de 4. minuts tillægstid fik SIK tilkendt straffespark som Mikael Andersen sikkert kunne sende ind til 4 – 3 og oprykning til Serie 1.

Tillykke til SIKs drenge og tak for støtte fra sponsorer og tilskuere som gennem hele sæsonen har været en del af holdet.

SIK spiller sidste kamp i rækken på lørdag d. 31. oktober hvor holdet skal til Hjørring og møde Hjørring AIK Frem.

En kommentar til “Dramatik til det sidste inden oprykning var sikret” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Dramatik til det sidste inden oprykning var sikret”

  • Det var nu i det 87. minut og ikke i det 90. minut, at Skagen udlignede til 3-3. Og målet faldt i det fjerde og sidste tillægsminut, som det dog også rigtigt nok skrives i artiklen.

    Det hører med til historien, at Jerslev´s spillere var ret sure bagefter. De mente, at begge Skagens straffespark var ret tvivlsomme. Jeg vil i hvert fald give dem ret i, at det første formentlig var ikke eksisterende. Der kommer en høj bold ind i feltet, hvor en SIK´er og en Jerslev-spiller kæmper om at nå højest. Men ingen af dem rører hinanden for alvor, men alligevel fløjter dommeren ret uforståeligt for straffespark. Selv skagboerne på tilskuerpladserne var overraskede!

    Det andet straffespark var mere 50-50. En bold bliver sparket op på albuen eller måske armen af en Jerslev-spiller. Jerslev mente, at det var uforsætligt, men det mente dommeren åbenbart ikke. Som jeg så det, stod Jerslev-spilleren kun 2-3 meter fra skagboen, og havde armen næsten ind til kroppen, så jeg mener også, at det kan diskuteres om den arm var forsætlig hands. Men den kan omvendt godt dømmes.

    Uanset hvad, så tillykke med oprykningen. Set over en hel sæson er det bestemt fortjent, men sejren i går var noget heldig.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dramatik til det sidste inden oprykning var sikret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger