Fyrer du også for gråspurvene?

Bo Bechfeldt (th)

Fyrer du også for gråspurvene?

29. oktober 2015 - kl. 10:00 - af

Hvis du sidder og tænker, ja det gør jeg måske, så er det nu du har mulighed for at gøre noget ved det.

Efteråret er over os, og det er nu vi skal til at tænde for hhv. oliefyr, brændeovne og fjernvarme m.m.

Det er tid til indendørs hygge, men det kan blive en dyr fornøjelse hvis man ikke har fået gennemgået sin bolig, for at sikre det mest optimale energimæssige forbrug. Besparelser findes de fleste steder.

Frederikshavn Forsyning A/S har en uvildig Bedre Bolig Rådgiver ansat, det er Bo Bechfeldt, der meget gerne kommer på besøg hos den enkelte boligejer og giver et uforpligtende og ganske gratis skøn over det der kan gøres for at spare både penge og ikke mindst på miljøet.

Bo Bechfeldt udtaler, at rigtig mange boligejere kan have glæde af en uvildig, Bedre Bolig rapport, på den energimæssige del af det, at være boligejer. Måske tænker man ikke lige over, hvor der reelt kan spares rigtig mange penge og hvor det vil være en stor fordel at sikre sin bolig for fremtiden.

Bedre Bolig rapporten, giver et skøn over hvad der kan gøres, men det er op til den enkelte boligejer at træffe beslutning om hvad og hvem der skal foretage de evt. energimæssige forbedringer.

Står man i en situation hvor man overvejer at sælge sit hus, så vil en energigennemgang af boligen også være et godt papir at have med ved en bolighandel.

Bo Bechfeldt kan træffes på bobf@forsyningen.dk eller via mobil nr. 51532930

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fyrer du også for gråspurvene?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger