Blues-weekend på Byens musiksted

Blues-weekend på Byens musiksted

30. oktober 2015 - kl. 10:06 - af

Skagen Bryghus kan i denne uge byde indenfor til fyraftensmusik ved Chris Andersen, som vil underholde med noget godt fingerpickin blues i dag fredag fra kl. 16.00-18.15.
Kig ind til en god velskænket fyraftensøl i hyggeligt selskab.

Lørdag kl. 15.00-18.00, står den igen på Blues, dog med lidt flere folk på scenen.

Hungry Men’s Blues Band – kvintet bestående af en samling erfarne og usædvanligt dygtige musikere fra Østjylland (Vejle, Horsens og Billund) og et godt skud på stammen af blues bands i DK. Grundlæggende spiller Hungry Men’s Blues Band numre af det engelske blues band The Hoax, som med inspiration fra bl. a. amerikanske The Red Devils, tilførte ny energi og utraditionelle fortolkninger. Uden at give køb på den rene blues. En fandenivoldsk energi og et drive udover det sædvanlige, gør Hungry Men’s Blues Band til guf for et festbestemt publikum, som samtidig sætter pris på et højt musikalsk niveau.

Med en karismatisk og kompetent forsanger/mundharpespiller: Allan Grønbæk – to sublime guitarister: Morten Norén og Lasse Laursen – en tight og swingende rytmegruppe med bassisten Anders Hjortdal og trommeslageren Dennis Olin, styrer Hungry Men’s Blues Band fra første tone sikkert mod en musikalsk oplevelse og kalorietab.

Slå et smut forbi et feststemt Bryghus og nyd en af lækre læskende fadøl

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Blues-weekend på Byens musiksted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger