Intimkoncert blev tilløbsstykke

Foto: Carsten Vestergaard.

Intimkoncert blev tilløbsstykke

3. november 2015 - kl. 6:37 - af

Koncerten på Kappelborg blev mere end vellykket. Salen var fyldt til bristepunktet og koncerten blev på alle mulige måder INTIM med hygge og stearinlys på bordene – OG MASSER AF GOD MUSIK.

Der var nye numre, der var gamle numre, der var hårde numre og der var bløde numre. Det gamle nummer “Anna Lovinda”, som Fisker-Thomas var så berømt for, blev det nummer som Mads Toghøj åbnede koncerten med – som en hyldest til hans bedstefar og mon ikke hele salen sad med en lille klump i halsen. Herefter kom resten af Mads Toghøj Band på scenen og spillede en række af de nye numre som Mads har indspillet i USA. Det må understreges, at det er meget dygtige musikere Mads Toghøj spiller sammen med og det blev da slet ikke ringere, at endnu skagbo, Klaus Thrane kom på scenen og brillierede på percussion. Klaus har tidligere spillet i Lars Lilholt Band.

Efter pausen var det Klitkorets tur og sang nogle af korets favoritnumre. Koncerten kulminerede med at Mads Toghøj Band kom på scenen. Der blev spillet og sunget, så taget var ved at ryge af Kappelborg – stemningen var helt i top og salen kogte.

“Fra scenen var det fantastisk at opleve det glade og medlevende publikum, som flere gange stod op og klappede med taktfast”, udtaler Rolf Hauge fra Klitkoret, og han fortsætter: En af de største koncertoplevelser vi nogensinde har oplevet. Da bandet og koret sagde farvel til hinanden, toppede det med at en af de professionelle musikere på vej ud af døren, sagde om koncerten, at koncerten også for dem var “ONE TO REMEMBER”

En kommentar til “Intimkoncert blev tilløbsstykke” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Intimkoncert blev tilløbsstykke”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Intimkoncert blev tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger