Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord Skagen

Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord Skagen

4. november 2015 - kl. 10:09 - af

I en nylig undersøgelse af 25.000 danskeres forhold til deres bank indtager Spar Nord Skagen sammen med resten af Spar Nord en topplacering som den af de 10 største banker i undersøgelsen, hvor kunderne er mest tilfredse.

Spar Nord Skagen og landets øvrige Spar Nord-banker indtager samlet set en topplacering i en ny og omfattende undersøgelse af danskerenes forhold til deres bank.

Hele 24.966 danskere har deltaget i undersøgelsen, som er gennemført af Finanssektorens Uddannelsescenter, og det er i gruppen af de 10 største banker i undersøgelsen, at kundetilfredsheden i Spar Nord er højest.

I Spar Nord Skagen tager afdelingsdirektør Pia H. Sørensen undersøgelsesresultatet som et udtryk for, at banken prioriterer rigtigt.

– Den personlige relation til kunden har altid været højt prioriteret i Spar Nord, og jeg tolker undersøgelsesresultatet som en kvittering for, at det er den rigtige prioritering. Vi skal naturligvis også levere al den teknologi, der gør det nemt og komfortabelt at være bankkunde i dag, men der er ingen tvivl om, at det er i det personlige møde med kunden, at vi virkelig viser vores værd, siger Pia H. Sørensen

7.000 nye kunder
I årets første tre kvartaler har Spar Nord samlet set fået flere end 7.000 nye kunder netto, og den udvikling hænger ifølge Pia H. Sørensen tæt sammen med en høj tilfredshed hos bankens eksisterende kunder.

– Et af spørgsmålene i undersøgelsen handler om tilbøjeligheden til at ville anbefale Spar Nord til andre. Her scorer vi også relativt højt, og det betyder rigtig meget for vores muligheder for at tiltrække nye kunder, at vores eksisterende kunder taler positivt om os, forklarer Pia H. Sørensen.

Nyt fordelsprogram
Som et led i bestræbelserne på at styrke Spar Nords relation til kunderne har Spar Nord per 1. oktober lanceret et nyt fordelsprogram under navnet StjernePLUS. Programmet indebærer lavere priser og en række gratis ydelser på blandt andet kort- og forsikringsområdet for de kunder, der samler deres bankforretninger i Spar Nord.

– StjernePLUS bliver et vigtigt omdrejningspunkt i dialogen med vores privatkunder, og vi har tiltro til, at det også kommer til at gøre noget godt for den kundetilfredshed, som vi hele tiden arbejder på at gøre os fortjent til, lyder det afsluttende fra Pia H. Sørensen.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Afdelingsdirektør Pia H. Sørensen, tlf. 9679 0055 eller pia@sparnord.dk

Presseservice: Leif Lind Simonsen, Spar Nord. Tlf. 2527 0220 eller lsi@sparnord.dk

Om Spar Nord
Med flere end 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2014 et overskud før skat på 705 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 120.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

En kommentar til “Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord Skagen”

  • André Krukiewicz

    Med så positiv god omtale, tyder det jo helt klart på, at det er temmelig gode ledere der står bag succes’en, som så “smnitter” nedover og ud til kunderne. Godt gået Spar Nord. 🙂

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger