Beierholm og RSM går efter førstepladsen hos SMV’ere

Beierholm og RSM går efter førstepladsen hos SMV’ere

7. november 2015 - kl. 7:45 - af

Revisionsvirksomhederne Beierholm og RSM plus har indgået en aftale om sammenlægning af deres virksomheder pr. 1. maj 2016. Dermed haler de nu støt ind på de største revisionshuse i Danmark som Deloitte, EY, PwC og BDO – med i alt 24 kontorer fordelt over hele landet og godt 850 med-arbejdere.

Sammenlægningen er en del af en længere strategirejse for både Beierholm og RSM plus.

Branchens bedste rådgiver for SMV-virksomheder
”Vi går benhårdt efter at være den mest udviklings- og opkøbsorienterede revisionsvirksomhed med solidt fokus på små- og mellemstore virksomheder. Sammen med RSM plus styrker vi derfor vores position inden for revision og rådgivning til mindre og mellemstore virksomheder. Endvidere styrker vi vores internationale netværk i udlandet for vores danske kunder,” siger adm. direktør Kenneth Jensen.

Han understreger, at Beierholms kultur med stor medarbejdertilfredshed skal føres videre hos nuværende og kommende medarbejdere samtidigt med, at der arbejdes hårdt for at fastholde og videreføre den generelt høje kunde-tilfredshed.

Selvstændighed, nærvær og god medarbejdertrivsel med volumen i ryggen var det, der fik partnergruppen hos RSM plus til at sætte underskrift på sammenlægningen.

Nærvær med stort know-how i ryggen
”Vi har længe overvejet, hvorvidt vi skulle øge størrelsen i vores virksomhed –enten ved at påbegynde et omfattende opkøb eller på anden vis få styrke til at møde fremtidens krav. Efter grundige drøftelser med Beierholms ledelse, hvor vi ser, at vores virksomheders idégrundlag og forretningsmodel i stort omfang ligner hinanden, blev det vores konklusion, at vi hurtigst og mest effektivt ville nå den ønskede udvikling ved en sammenlægning med Beierholm. Vi er overbeviste om, at aftalen vil være til stor fordel for vores kunder, som vi fremover kan betjene endnu bedre. Vi er også glade for at invitere vores medarbejdere til at blive en del af Danmarks bedste arbejdsplads,” udtaler adm. direktør, Michael Bach hos RSM plus.

Alle kontorer driver i dag selvstændigt deres team med egne kunder, eftersom lokal og nærværende tilstedeværelse – med en stor organisation i ryggen, hvor man kan trække på fælles ydelser og know-how – er omdrejningspunktet for begge forretninger.

Med sammenlægningen træder Beierholm ind i det internationale samarbejde med RSM International, som er det syvende største revisornetværk på verdensplan med 37.000 medarbejdere fordelt på 120 lande.

Fakta om Beierholm og RSM plus

• Den nye virksomhed fortsætter under navnet Beierholm og får 850 medarbejdere på 24 kontoradresser. Der forventes en omsætning i år 2016-17 på 700-750 mio. kroner.

• Både RSM plus og Beierholm er danskejede revisionsvirksomheder. Beierholm er ejet af 62 statsautoriserede revisorer. Hertil kommer nu 16 nye partnere fra RSM plus. Det administrative hovedkontor ligger i Aalborg.

• Beierholms årlige omsætning er på 531 mio. kroner og forventes med RSM plus at stige med 170 mio. kroner i 2016/17.

• Beierholm har en målrettet strategi om vækst via opkøb sideløbende med organisk vækst. Sammenlægningen med RSM plus er en del af denne vækststrategi.

• Beierholm og RSM plus har begge fokus på SMV’er og sammenlægningen understøtter således virksomhedernes ambition om fortsat at være branchens bedste rådgiver for danske SMV-virksomheder.

• Beierholm blev i 2014 udnævnt til Danmarks bedste arbejdsplads i kategorien med over 500 medarbejdere, ifølge den globale analyse- og rådgivningsvirksomhed Great Place to Work. Beierholm har derudover en fastholdelsesgrad af medarbejdere på over 95 procent.

• Ved sammenlægningen med RSM plus får Beierholms kunder adgang til verdens syvende største internationale netværk af revisions- og rådgivningsfirmaer. RSM International er repræsenteret i 120 lande verden over og har mere end 37.000 medarbejdere fordelt på 732 kontorer.

• Der er indgået aftale mellem Beierholm og RSM plus og sammen-lægningen gennemføres officielt til maj 2016.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beierholm og RSM går efter førstepladsen hos SMV’ere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger