Danmarks Whitney Houston til Nytårskoncerten på Kappelborg

Arkivfoto. Foto: Carsten Vestergaard.

Danmarks Whitney Houston til Nytårskoncerten på Kappelborg

11. november 2015 - kl. 6:47 - af

I år var publikum på en musikalsk rejse fra Broadway til Skagen. Lørdag d. 16. januar 2016 står Nytårskoncerten på Kappelborg i Divaernes tegn, og publikum kan glæde sig til divaer af begge køn på scenen.

Koncertens hovednavn bliver den førende danske soul- og gospeldiva Marie Carmen Koppel, der indtager Kappelborg ikke mindre end 3 gange, når først generalprøven og efterfølgende 2 nytårskoncerter ruller over scenen.

Danmarks Whitney Houston
Marie Carmen Koppel
er kendt og elsket for sin store soul- og gospel-stemme, og har igennem årene opbygget et stort, trofast koncert-publikum i Danmark. Hun har fyldt koncerthuse, spillesteder og kirker gennem mange år med en stemme af imponerende intensitet, musikalitet og teknik på internationalt niveau. Det er ikke for ingenting, at hun bliver kaldt ”Danmarks Whitney Houston”.

Intens og helt-tæt-på oplevelse venter publikum
Det bliver igen en meget intens og tæt-på oplevelse for de 173 tilskuere, der får det store orkester, koret, solisten og den store lyd helt tæt på. I 2016 sikres succesen med Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske strygere under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen, og Klitkoret under musikalsk ledelse af Tove Therp. Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier. Indlagt i koncerten er også særlige overraskelser, som ikke skal røbes her, men som med garanti kun vil gøre Nytårskoncerten 2016 til en endnu mere speciel oplevelse…

Varieret koncertprogram
Koncertens tema er Diva, så uden at afsløre for meget, kan det røbes, at der bliver tale om et særligt varieret koncertprogram, lyder det fra kulturhuset og den særlige nytårskomité, der foruden kulturhusleder Lars Ilum, består af den lokale ildsjæl Chresten Sloth, Tove Therp, leder af Musikskolen i Fr. Havns Skagen afd., operasanger Jens-Christian Wandt samt dirigent Vagn Egon Jørgensen.

Nytårstaffel med ”All Inclusive”
Som de foregående år inviteres byens pensionister indenfor til generalprøven kl. 11 til særpris. Efterfølgende kan Nytårskoncerten opleves kl. 16 og kl. 19.30 – og til aftenkoncerten bliver der igen mulighed for at runde aftenen af med Nytårstaffel. Denne gang dog i et lidt andet set-up end tidligere. Det er Henrik Tachau, 1010 Vin, der står bag det nye koncept, som i ren charterstil er ”All Inclusive”. Foruden finger-food og hapsere inkluderer taffelet nemlig også fri vin-bar, så længe lager haves. Særlige diva-vine kan tilkøbes.

Til generalprøven kl. 11 arrangeres igen transport for de interesserede beboere på byens plejehjem.

Billetsalget starter i Skagen
Fredag den 27. november kl. 14 starter billetsalget på Skagen Turistbureau, hvor der serveres bobler i ventetiden.
Til forskel fra de forrige år åbner billetsalget på alle øvrige salgssteder – også skagenbilletten.dk – først dagen efter, lørdag d. 28. november. – Yderligere information om Nytårskoncert, billetbestilling mv. findes på www.kappelborgskagen.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danmarks Whitney Houston til Nytårskoncerten på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger