Låge-åbning på Lindevej

Låge-åbning på Lindevej

17. november 2015 - kl. 6:21 - af

Alt godt kommer til den der venter, sådan lyder et gammelt ordsprog. På Lindevej, har beboere, børnehave børn og personale ventet 8 år, fra ideen opstod til det blev en realitet.

Onsdag d. 11.11, blev det råde bånd klippet, på hver sin side af den nyetablerede låge. Lågen der har været et ønske i mange år. Lågen der skaber muligheden for, at en relation mellem byens yngste og ældste borgere, kan få endnu bedre vilkår. Der er allerede et samarbejde mellem børnehave og Plejecenter. De besøger hinanden, er kreative sammen, synger sange osv. Ofte har børnene hængt på stakittet, og med store smil, vinket ind til beboerne der sad ved spisebordet – beboerne har ligeledes sendt et vink tilbage. Med den nye låge har de nu muligheden for, at nyde endnu flere timer sammen.

“Vi glæder os til sneen kommer, hvor der kan bygges snemænd, til foråret hvor vi sammen kan plante i krukker, til sommer hvor vi kan nyde solens varme, ja kun påklædningen kan sætte en stopper for samværet”, udtaler afdelingsleder Hanne Rohde.

Beboerne på plejecentret glæder sig til at nyde synet af børnene der leger, lige udenfor deres vinduer.

Dagens fejring blev nydt af alle deltagende. Der var smil på manges læber og en af børnene udbrød glad, da lågen blev slået op; jaaae, vi er inde nu. Mens kagen blev indtaget, gik snakken om, hvorvidt lågen skal udstyres med et skilt, med teksten “Generations skiftet”.

Super Brugsen  – støttede op om åbningsdagen,  og havde sponsoreret en stor kage samt småkager, som alle i fællesskab kunne nyde.

Til slut skal lyde en stor tak til Boligforeningen Domea, som gjorde denne åbning mulig ved, at finansiere projektet. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Låge-åbning på Lindevej' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger