”Klitkoret” søger mandstemmer

”Klitkoret” søger mandstemmer

17. november 2015 - kl. 7:42 - af

Det er især dybe mandsstemmer det kniber med at finde, og balancen i koret er afhængig af at vores basser får tilført nyt blod.

Kort fortalt består ”Klitkoret” af godt 60 sangere og er et blandet kor, med et meget bredt sangrepertoire af såvel moderne rytmisk sang og klassisk sang.

Vi har to korledere en til det rytmiske og en til det klassiske, og vi kan love, at du vil blive modtaget med åbne arme af hele koret og vil få udpeget en mentor der vil følge dig tæt, så længe du behøver det. Har du behov for hjælp til nodelæsning, så vil det også kunne tilbydes. Det skal nævnes at du ikke behøver at kunne dansk, engelsk er tilstrækkeligt, så er du en udenlandsk medarbejder i en af byens firmaer, så er du ligeså velkommen.

Det første der vil ske er, at du vil komme til en stemmeprøve hos en af korlederne, godkendes du der, møder du til koraften den først komne mandag kl. 1915, hvor du vil blive præsenteret for koret og din mentor, hvorefter det går slag i slag.

Koret har flere årligt tilbagevendende koncerter i Skagen og optræder også andre steder i mange forskellige sammenhæng. Vi tilbyder rejser til udlandet hvert andet år og i Danmark også hvert andet år, rejserne arrangeres af koret selv, og har deres eget regnskab.

Skulle du blive fristet af disse fantastiske muligheder, så ring til Tove Therp 20 12 59 11, eller Agnethe Harding 20 10 34 38 og hør mere om ”Klitkoret”.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”Klitkoret” søger mandstemmer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger