Jul på biografens lærred

Ghita Nørby og Sven Wolter spiller hovedrollerne i Nøgle Hus Spejl. Her ses de i en scene fra filmen.

Jul på biografens lærred

28. november 2015 - kl. 6:16 - af

I morgen, første søndag i advent, begynder julen i Skagen Bio – og dét både på lærredet, og når det gælder gaverne.

Søndag eftermiddag vises den nye danske familie-julefilm, Emma og Julemanden, for første gang, og hver gang, filmen vises, er der gratis popcorn og sodavand til børnene.

Emma og Julemanden bygger videre på TV2’s populære julekalendere ’Ludvig og Julemanden’ (2011) og ’Tvillingerne og Julemanden’ (2013), der samlede over 1,2 millioner danskere foran fjernsynet.

Som i de to julekalendere tager filmen afsæt hos en familie med børn. Her møder vi den 11-årige Emma, som er en fantasifuld pige, der føler sig glemt af sin store familie.

Emma elsker eventyrlige væsner, og da hun møder selveste julemanden Nicolas (Lars Hjortshøj) og hans kone Julie (Camilla Bendix), bliver det begyndelsen på en magisk rejse ind i Elverriget.

Sammen skal de nemlig redde Nicolas og Julies nyfødte datter fra den forbitrede elverdronning Slatten Langpat (Mille Dinesen), som holder Elverriget i et jerngreb.

Nicolas, Emma og Julie får på rejsen uventet hjælp af den nysgerrige elverdreng Rod, og sammen opdager de, at de skal finde elverdronningens frosne hjerte, hvis de skal få barnet tilbage og redde Elverriget.

Ghita Nørby

Onsdag i næste uge, 2. december, er der premiere på en film med Ghita Nørby i den ene hovedrolle – Nøgle Hus Spejl.

I en sen alder møder Lily (Ghita Nørby) kærligheden i skikkelse af den jævnaldrende charmør ’Piloten’ (Sven Wolter).

Lily har i alt for mange år tilsidesat sig selv, for at kunne tage sig af sin syge mand, Max. Så da hun træffer den livsglade ældre svensker, som er flyttet ind i lejligheden ved siden af hendes, må hun give efter for hans ukuelige flirt og hun overrumples af en forelskelse til stor forargelse for Lilys familie.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jul på biografens lærred' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger