Flop i herredouble ødelagde badmintonfest i Skagen

Flop i herredouble ødelagde badmintonfest i Skagen

1. december 2015 - kl. 11:34 - af

Der var lagt op til badmintonfest i Skagen, da VEB for første gang i fem år spillede en ligakamp i landets nordligste by, men festen fusede hurtigt ud – faktisk allerede under forretten. Helt præcist skete det, da Lasse Mølhede og Jonatan Nordh tabte i tre sæt til Søren Gravholt og Jonas Rasmussen. Det betød en føring på 2-0 til Værløse, som endte med at vinde kampen 5-1.

Begge Værløse-spillere opgav med skader i tirsdagens hjemmekamp mod Solrød. Badmintonbladet spekulerede inden aftenens kamp i, at Værløse-parret ville trække sig efter nogle dueller, men det skete ikke, selv om især Jonas Rasmussen havde problemer med at bevæge sig.

Desværre valgte VEB-parret at spille med hovedet under armen. De vandt godt nok første sæt med 21-14, men så mistede de fart og aggressivitet i deres spil. De inviterede Jonas Rasmussen til at styre nettet, og samtidig gjorde det ondt, når Søren Gravholt slog bag fra. 

Jonatan Nordh og Lasse Mølhede tabte 17-21, 16-21, og i Værløse-sejren var det tydeligvis en sejr, som ingen havde forventet. Begge spillere var skadet, men formåede alligevel at hive en absolut kampafgørende sejr hjem. Smilene var store hos de blå Værløse-folk, mens de rødblusede VEB-spillere pludselig havde meget svært ved at se, hvordan de skulle få point.

Faktisk leverede resten af VEB-spillerne en okay indsats, men bagud 0-2 er det altså i den grad op ad bakke. Kati Tolmoff spillede måske sæsonens flotteste kamp. Der var mange virkelig fine dueller mod Danmarks p.t. bedste damesingle, Line Kjærsfeldt, men cifrene 14-21, 15-21 afslører trods alt, at Kjærsfeldt var klart bedst.

VEB’s damedouble var nu tvunget til at overraske. Camilla Sørensen og Maria Helsbøl tabte desværre 20-22, 16-21 til Emma Wengberg og Julie Finne-Ipsen. Det skete dog også efter en ganske fin kamp, hvor VEB-spillerne ikke kan bebrejdes noget. Og måske havde kampen fået en anden udgang, hvis stillingen var 1-1 i stedet for 0-2. 

Peter Mikkelsen begyndte fint mod formstærke Mikkel Mikkelsen. “Borgmesteren” havde styr på det frem til 11 i første sæt, men herfra satte Værløse-spilleren sig på kampen. Hatten af for Mikkel Mikkelsen, som virkelig vandt kampen på egen styrke. 15-21, 13-21 var ikke cifre, som Peter Mikkelsen brød sig om. Også her havde det været interessant, hvad der var sket, hvis Værløse “kun” havde været foran med 2-1.

I mixeddoublen var Josephine Van Zaane og reserven Allan Kolbro Nielsen chanceløse mod Mai Surrow og den tidligere VEB-spiller Nikolaj Overgaard. 10-21, 9-21 endte dette opgør.

Nu var det op til Ville Lång at forhindre et “æg”. Finnen har været syg i halvanden uge, så betingelserne var ikke optimale mod Rasmus Messerschmidt. Men respekt for Ville Lång. Han spillede en flot kamp og vandt 21-13, 22-20. Der var mange fine og underholdende dueller, og publikum fik således trods alt en VEB-sejr at gå hjem på.

Men øv, øv, øv, at vi floppede i herredouble på en aften, hvor vi endelig spillede i Skagen. *50 børn var samlet til aktiviteter inden kampen, og 100 sponsorer og andre gæster hyggede sig med spisning i cafeteriet. Det kunne være blevet en fantastisk badmintonaften.

Der venter nu VEB en vanvittig vigtig udekamp midt i december mod Gentofte. Netop de to hold ligger helt lige. De har fem point og en kampscore på 14-25. Odense er sidst med fire point. De to dårligste hold skal spille nedrykningsspil. Trænerteamet har brug for at gå i tænkeboks og finde den perfekte opstilling i udekampen mod Gentofte, hvor VEB de seneste år har haft det meget svært. Sammensætningen af doublerne mod Værløse ligner i hvert fald ikke den medicin, som bringer VEB i kvartfinalerne. Heldigvis er Zvonimir Durkinjak klar igen mod Gentofte.

Sparekassen Vendsyssel og Nordjyske Bank havde “købt” kampen, så der var gratis entre for de mange fremmødte.

* Der kommer artikler om dette senere i denne uge.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flop i herredouble ødelagde badmintonfest i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger