Lis, Kræn og Gitte på Kappelborg

Lis, Kræn og Gitte på Kappelborg

2. december 2015 - kl. 6:28 - af

Musikprogrammet for foråret 2016 på Kappelborg er i fuld gang med at blive rullet ud, og der er oplevelser for en hver smag. Publikum kan foruden Ole Frimer og masser af andet fed blues glæde sig til;

Tæt på Lis Sørensen og alle balladerne
Når Lis Sørensen, kun akkompagneret af guitar og bas, spiller en af sine TÆT PÅ koncerter på Kappelborg, torsdag d. 12. april, venter der publikum en helt særlig og enestående oplevelse.

Med nedtonede versioner af hits som ” Indtil dig igen”, “Stille før storm”, “Fuld af nattens stjerner” og “Verden er i farver”, giver Lis Sørensen de kendte sange en helt ny luftig energi og en endnu mere personlig fortolkning. Enkelte nye sange vil også være at finde på sætlisten, men de kendte og elskede Lis Sørensen – sange vil dominere koncerten.

“Jeg glæder mig meget til TÆT PÅ koncerterne, – glæder mig til at lade min stemme fylde rummet ud og hvile i den tætte kontakt med mine 2 musikere og dermed give publikum en anderledes og nær koncert-oplevelse “, udtaler Lis Sørensen, som også til Nytårskoncerten 2014 optrådte på Kappelborg.

Som support har Lis med sig det unge danske talent Renée Sørensen, som i 2011udgav den anmelderroste EP, ”Not Here For Love”.

Fisker Thomas i musik og ord
En hyggelig og stemningsfuld koncert bliver det, når trioen KRÆN WEST hylder Fisker Thomas med musik og finurlige anekdoter, søndag d. 13. marts.

Kræn West er en lystig spillemandstrio med de tre erfarne og velbevandrede herrer; Jens Memphis fra ”De gyldne Løver”, Jens Ole Jensen fra ”Schwåmpi`s Venner” og Peter Sørensen fra ”Fynsk Harmoniforvirring” og ”Fisker Thomas”.
Siden år 2000 har trioen optrådt sammen rundt om i Danmark med et repertoire fyldt med irsk folkemusik, danske viser og egne kompositioner spillet med ægte vendsysselsk håndelag, humor og glimt i øjet, men på Kappelborg er turen kommet til Fisker Thomas i musik og ord.

Sinne Eeg Group
I 2015 oplevede vi sangerinden Sinne Eeg på Kappelborg med Nordkraft Big Band – denne gang er hun i godt selskab med Jacob Christoffersen på piano, Thomas Fonnesbæk på bas og Martin Andersen på trommer.

Sinne Eeg har gennem de seneste år markeret sig som en af de betydeligste jazzsangerinder i Europa – med en rytmisk sikkerhed, en uovertruffen harmonisk sans og en sikker og charmerende sceneoptræden, der inviterer publikum med. – Stilen er moderne og nordisk i tonen, men med klare referencer til “de store” jazzsangerinder indenfor jazz- og swingtraditionen.


Gitte Hænning

Oplev en Gitte Hænning for fuld udblæsning, stærkt akkompagneret af pianisten Kristoffer Jul Reenberg, lørdag d. 2. april.

Publikum kan glæde sig til at høre Gittes historie fortalt gennem musikken. Om hendes opvækst, springet til udlandet og mødet med The Kenny Clarke-Francy Boland Bigband, der fik stor betydning for hendes karriere. Møder med andre entertainere som Marlene Dietrich, Ray Charles og Nina Simone m.fl.

Alt sammen krydret med sange og melodier fra et langt liv i projektørernes spotlight.

”Jeg snakker med mig selv” og ”Ta’ med ud og fisk” er numre, der kendetegner Gitte Hænnings tidligere succes på dansk grund. Men sangerinden rummer så meget mere, hvilket hun i årenes løb har bevist både herhjemme og i Tyskland, hvor hun nu er bosat i Berlin.

Gitte Hænning bliver akkompagneret af pianisten Kristoffer Jul Reenberg, som også spiller/har spillet med bl.a. Rasmus Lyberth, Tom McEwan, Hugo Rasmussen, Stokkcity, Niels Hausgaard, Claus Hempler, Pamyua fra Alaska, Stockcity m.fl.


Arrangør, INFORMATION & BILLETSALG

Alle koncerterne er arrangeret af Kulturhus Kappelborg.
Flere informationer og billetsalg på kappelborgskagen.dk.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lis, Kræn og Gitte på Kappelborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger