Støt dine lokale butikker med et klik

Støt dine lokale butikker med et klik

9. december 2015 - kl. 8:21 - af

I en travl juletid vælger flere og flere danskere at købe julegaverne på nettet. Og det går ud over de lokale butikker, som mister julesalg. Men sådan behøver det ikke at være. Hos Miinto.dk kan du købe julegaver fra dine lokale butikker med et enkelt klik.

Julefrokoster, julehygge og pakkekalendere. Julemåneden er en travl tid. Og det får flere og flere danskere til at klare indkøb af julegaver på nettet. Fra 2013 til 2014 steg julehandlen online med 30 pct., og prognoser viser, at julehandlen på nettet vil stige med yderligere 15 pct. i år . Desværre går internethandel ofte uden om de lokale, fysiske butikker.

Men det er faktisk muligt at støtte de lokale butikker, samtidig med at julegaveindkøbet klares fra sofaen. Miinto.dk giver nemlig mulighed for at handle online hos butikker fra nærområdet. En af de butikker, der benytter sig af tjenesten, er Kiki Gram i Skagen.

”Vi kan godt mærke, at flere danskere køber julegaverne på nettet. Det går hårdt ud over mindre butikker som os. Det er en af grundene til, at vi har indgået et samarbejde med Miinto.dk. Hos Miinto.dk har forbrugeren nemlig mulighed for at vælge, hvilken butik man vil købe sin vare fra. På den måde kan du støtte lokalbutikkerne i den by, du bor i, hjemme fra sofaen,” fortæller Kiki Gram chef hos Kiki Gram.dk

Miinto.dk sætter skub i julesalget hos Kiki Gram.dk
Det er ikke alle butikker, der har kapaciteten til selv at drive en webshop. Og det kan være en udfordring, når man konkurrerer med store kæder og udenlandske webshops. Kiki Gram har samarbejdet med Miinto.dk siden november 2015 og den ekstra salgskanal kan mærkes på julesalget:

”Vores samarbejde med Miinto.dk betyder konkret, at julesalget får et ekstra boost, fordi forbrugerne også har mulighed for at købe vores varer online. Og vi bliver altid særligt glade, når vi kan se, at en kunde fra lokalområdet har valgt at handle hos os. Det er med til at sikre, at vi også fremover kan blive ved med at være en del af lokalmiljøet i Skagen, slutter Kiki Gram

Fakta: Sådan fungerer det, når du handler hos Miinto.dk
• Miinto.dk har samlet hundredvis af butikker på en online webshop.
• Hos Miinto.dk har du mulighed for at købe dine julegaver fra byens lokale butikker hjemme fra sofaen.
• Du skal blot indtaste dit postnummer for at se hvilke butikker i dit lokalområde, der er på Miinto.dk.
• Når du bestiller en vare, er det butikken selv der pakker varen og sender den direkte hjem til dig.
• Den lokale butik kan kontaktes direkte, hvis du har spørgsmål til en vare.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Støt dine lokale butikker med et klik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger