Spar Nord Skagen forkæler kunderne

Stor del af Spar Nords kunder nu se frem til at blive forkælet med loungeadgang i alverdens lufthavne.

Spar Nord Skagen forkæler kunderne

13. december 2015 - kl. 7:10 - af

Spar Nord Skagen er lige nu i fuld gang med at rulle et nyt fordelsprogram ud, der blandt andet sikrer kunderne gratis rejseforsikring og adgang til flere end 800 eksklusive lounges i lufthavne over hele verden.

Det skal v√¶re sjovere og mere fordelagtigt at v√¶re daglig kunde og samle sine bankforretninger i Spar Nord. Derfor er Spar Nord Skagen sammen med resten af Spar Nord lige nu i fuld gang med at rulle et nyt fordelsprogram ud under navnet ‚ÄĚStjernePLUS‚ÄĚ.

Alle kan være med

I mods√¶tning til andre fordelsprogrammer er StjernePLUS ikke forbeholdt en elite af store kunder, som enten har stor g√¶ld eller stor opsparing i banken. StjernePLUS er derimod for alle, som v√¶lger at samle tre ud af fem bankprodukter i Spar Nord. Det forklarer afdelingsdirekt√łr Pia H. S√łrensen i Spar Nord Skagen.

– Vi er en bank for den helt almindelige dansker, og det skal vores fordelsprogram ogs√• afspejle, siger Pia H. S√łrensen.

РDerfor kan en stor del af vores kunder nu se frem til at blive forkælet med loungeadgang i alverdens lufthavne, gratis rejseforsikring, færre gebyrer, lavere priser på lån, en personlig rådgiver og adgang til specialistrådgivning, fortsætter hun.

StjernePLUS-kunder i Spar Nord bliver automatisk udstyret med et såkaldt MasterCard Gold Plus-kort, der indebærer adgang til flere end 800 eksklusive lounges i lufthavne over hele verden. Kortet indeholder samtidig et af markedets bedste rejseforsikringer, der dækker familiens ferierejser uanset, hvor turen går hen.

Tre ud af fem er nok

For at bliver StjernePLUS-kunde kræver det, at du har samlet mindst tre ud af fem bankprodukter hos Spar Nord. De fem produkter er boliglån, pension, investering, forsikring samt billån eller andre lån og kreditter.

– Hvis du eksempelvis har et boligl√•n og et bill√•n samt en pension, der i alle tre tilf√¶lde er p√• mindst 100.000 kroner, og du har samlet det hos os, s√• f√•r du status af StjernePLUS-kunde, siger Pia H. S√łrensejn og tilf√łjer:

– Men du kan ogs√• sagtens blive StjernePLUS-kunde, selv om du ikke skylder en krone i banken. Det kr√¶ver i s√• fald bare, at du har forsikring, investering og pension hos os. S√• du beh√łver hverken v√¶re rig eller forg√¶ldet for at blive en del af StjernePLUS.

For yderligere information om StjernePLUS se www.stjerneplus.dk

Om Spar Nord

Med flere end 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de st√łrste banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert √•r leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2014 et overskud f√łr skat p√• 705 millioner kroner.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Skagen forkæler kunderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger