Arbejdspladser tilbage til Skagen!

Arbejdspladser tilbage til Skagen!

4. februar 2016 - kl. 9:38 - af

Redaktionen har modtaget denne gode nyhed fra Bjarne Kvist:

Man kan næsten sige at der er gået mode i udflytning af arbejdspladser i Danmark på det seneste, men rent faktisk lovede vi socialdemokrater allerede op til sidste kommunalvalg for godt to år siden at vi ville flytte arbejdspladser tilbage til Skagens Rådhus hvis vi fik magt som vi havde agt!

Det løfte bliver nu indfriet og i løbet af de kommende par uger vil 17 kommunale arbejdspladser vende tilbage til Skagen Rådhus.

Det har ligget os meget på sinde at vi ikke bare flyttede jobs for at flytte men fordi stillingerne vi flyttede var stillinger som der var sund fornuft i at flytte og det synes jeg i den grad er lykkedes.

Der er tale om socialrådgivere, tale- høre konsulent, sundhedsplejersker, skolepsykologer m.m. som i dag er placeret på Sæby Rådhus men som har deres daglige arbejde i den nordlige del af kommunen, nemlig fra Strandby til Skagen.

Stillinger og medarbejdere for hvem det har stor betydning at have kendskab til og at være tæt på de borgere de har med at gøre i det daglige og som de skal servicere.

Og så synes jeg afslutningsvis vores borgmester Birgit Hansen fortjener stor ros for at have mod og vilje til at gå mod den centraliseringstendens der har præget vort land og vores kommune de senere år og for at kunne se fornuften i at udnytte den velegnede rådhusbygning vi har i Skagen i stedet for at lade den stå halvtom!

Med venlig hilsen

Bjarne Kvist

8 kommentarer til “Arbejdspladser tilbage til Skagen!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

8 kommentarer til “Arbejdspladser tilbage til Skagen!”

 • William Petersen

  Udmærket nyhed.
  Man kunne også tage yderligere et skridt:
  Som det er nu – som jeg har forstået det – skal skagboer, der har været uden job i over seks måneder – til de obligatoriske samtaler i Frederikshavn.

  Hvorfor ikke lade medarbejdere fra Frederikshavn frekventere Skagen Rådhus et par gange om ugen og afholde disse møder her?

  Det er ren win-win: de ledige sparer transportomkostninger – som ikke er fradragsberettigede – og det er mere miljøansvarligt at sende et enkelt transportmiddel.

  Hvad mener læserne om det?
  Og hvad mener politikerne…?

 • Hvor er det godt man begynder at flytte arbejdspladserne tilbage til Skagen igen og ja tak til Birgit for hendes lydhør og nærværelse mellem borgerne i Kommunen.

 • Hvad får Sæby ud af det – det minder om, at hælde et glas vand over i et andet glas på samme bord.

 • Marianne Bindslev

  Helt enig Chresten. Dunk i ryggen og klap på skulderen til Bjarne Kvist for en slidstærk indsats.
  Og den med Ballysko? Ååååh ja, den husker vi. Man græmmes.

 • Chresten Sloth

  Det er for sjældent, vi roser vore folkevalgte, når der er grund til det. Bjarne Kvist er loyal over for sin borgmester og sådan skal det være, Men jeg har gennem årene fulgt Bjarnes personlige indsats mod bureaukratiet, der på landsplan i uskøn samspil med en række medier kalder decentralisering ( positivt begreb) og udflytning (negativt begreb). Det har været hårdt og vedholdende arbejde. Tak for det Bjarne.

  Det er i øvrigt lige før jeg abonnerer på Sten Schous særlige humor og glæder mig over, at det ikke medarbejdere fra Frederikshavn, der skal udflyttes, for så havde vi sikkert set læserbreve som dem i VT, da Hærens Materielkommands skulle udflyttes til Hjørring: Det fremgik af læserbrevet (der sikker var skrevet af en vendelbo med samme humor som Sten Schou), at personellets fruer var nervøse for, om vejene heroppe var asfalterede og om der kunne købes Ballysko i butikkerne.

 • Anders Jørgensen

  Sten Schou

  De eneste medarbejdere der er tilbudt psykologisk krisehjælp, er dem der konstant bliver påduttet at læse negative læserbreve, med b.la. umulige sammenligninger.

  Venlig hilsen
  Anders Jørgensen

 • Er medarbejderne blevet tilbudt psykologhjælp i forbindelse med udflytningen?
  Det skete i verden mindste metropol, København, da arbejdspladser skulle flyttes til det mørke Jylland.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arbejdspladser tilbage til Skagen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger