Udvalg så på sommerhus- og hotelområde i Kandestederne

Udvalg så på sommerhus- og hotelområde i Kandestederne

6. februar 2016 - kl. 8:20 - af

Plan- og Miljøudvalget behandlede på udvalgets seneste møde et dagsordenspunkt om sommerhusområde og hoteldrift ved Kandestederne.

Udvalget traf den lidt kryptiske beslutning: ”Indstillingen tiltrædes, idet forslaget konsekvensrettes.”

Plan- og Miljøudvalget besluttede på møde i april 2015, at der efter gennemført foroffentlighedsperiode, kan igangsættes en lokalplanlægning for området ved Hjorts og Kokholms hoteller i Kandestederne, og Center for Teknik og Miljø har i samarbejde med bygherren udarbejdet forslag til lokalplan for et sommerhusområde ved Kandestederne til sommerhusformål og hoteldrift.

Af dagsordenen fremgår sagsfremstillingen således: ”Med udgangspunkt i debatoplæg og de modtagne bemærkninger muliggør ændring af anvendelsen af Kokholms Hotel fra hotel til sommerhuse eller ferielejligheder, fastholdelse af hoteldriften på Hjorts Hotel med mulighed for at udvide hotelkapaciteten gennem nybyggeri og udstykning af tilgrænsende arealer til sommerhuse.”

Derudover fastlægger lokalplanforslaget bestemmelser vedr. disponeringen af friarealer/natur og udformning af ny bebyggelse. Der er gennemført en miljøvurdering af udvalgte miljøforhold indenfor natur, landskab og afvandingsforhold som fremgår af tilhørende miljørapport og lokalplanredegørelse.

Kommunaldirektøren havde til mødet indstillet, at Plan- og Miljøudvalget anbefaler Økonomiudvalget og Byrådet, at forslag til lokalplan til sommerhusformål og hoteldrift samt forslag til kommuneplantillæg udsendes i offentlig debat.

Som nævnt i artiklens indledning blev indstillingen tiltrådt, idet forslaget konsekvensrettes.

 

Tekst af Per Rye

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udvalg så på sommerhus- og hotelområde i Kandestederne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger