Tidligere skagbo starter online smykkeshop

Tidligere skagbo starter online smykkeshop

9. februar 2016 - kl. 7:57 - af

 – med det ønske at gøre en forskel for andre.

Det er den tidligere skagbo, Theis Bagh Jørgensen, der står bag en ny dansk online smykkeshop, NorJewels.dk. NorJewels sælger udelukkende dansk designede smykker. Kollektionerne består af moderne og velkendte brands som Nordahl Jewellery, Frost by NOA, Von Lotzbeck og Andersen Porcelæn – og det gøres med det mål for øje at støtte et godt formål.

NorJewels skifter hver måned, det formål virksomheden støtter for at kunne gøre en forskel for så mange som muligt. I februar måned har virksomheden besluttet at støtte Hjerteforeningen. Februar er lig Valentines, og derfor NorJewels har i samarbejde med Hjerteforeningen lavet en Valentines kollektion, hvor hjertet er i fokus. Kollektionen består af smykker, der fokuserer på hjertet, kærlighed samt det simple og moderne, der gør, at smykkerne passer til mange forskellige lejligheder.

For NorJewels er det vigtigt, at det er det rigtige formål, der doneres til hver måned. Derfor bliver det også nøje udvalgt, hvem der skal have en del af omsætningen. I Februar støttes Hjerteforeningen, fordi februar er en måned med hjertet i fokus. 452.000 danskere lever med en hjerte-kar-sygdom, og tallet er fortsat stigende. Endvidere kan det tilføjes, at kun én ud af ti af de danskere, der får et hjertestop overlever. Februar er måneden for valentines, og derfor er det naturligt, at det blev en organisation, som sætter hjertet i fokus.

NorJewels donerer i februar 10% af al omsætning på Nordahl Jewellery samt Valentines kollektionen til Hjerteforeningens arbejde.

Der er også mulighed for dig, for at gøre noget godt for dig selv – eller nogle du holder af. NorJewels giver nemlig 10% rabat på hele Valentines kollektionen til dig. Det eneste du skal gøre er at indtaste rabatkoden ”elskhjertet”, når du når til betalingen.

Se og støt Hjerteforeningen med køb fra valentineskollektionen via dette link: http://norjewels.dk/collections/valentines

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tidligere skagbo starter online smykkeshop' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger