Læserbrev: Oprydning efter vinterens storme

Læserbrev: Oprydning efter vinterens storme

16. februar 2016 - kl. 7:58 - af

Stormene har været hårde ved vestkysten i år. Fellen i Gl. Skagen står snart som en ø ude i havet, og det er umuligt at passere forbi den på stranden. Venter vi bare på, at huset ender i havet? Hvornår kommer der en løsning på denne skandale?

I Skiveren er redningsvejen endt næsten 2 meter oppe over stranden.

I Kandestederne står det værre til, her ligger resterne af redningsvejen i en stor bunke helt ude i havstokken. Denne bunke består af en blanding af betonelementer, asfaltflager, fiberdug og store sten. Der skal vist bruges store maskiner for at rense op her, og det bliver spændende at se, hvordan Frederikshavn kommunes landskabsarkitekt vil klare udfordringen med at etablere de fremtidige nedkørsler fra redningsvejene, for det er jo følsomme områder.

Når man nu skal i gang med denne forårsoprydning, var det så ikke en idé at fjerne de små bunkers på stranden, for de egner sig jo ikke særligt godt som legeredskaber længere?

Poul Nedergaard Jensen, arkitekt, Østerbyvej 31, Skagen
Formand for Foreningen for Bygnings- og Landskabskultur i Skagen og Raabjerg Sogne

3 kommentarer til “Læserbrev: Oprydning efter vinterens storme” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Læserbrev: Oprydning efter vinterens storme”

 • “Fellen” er vel snart en af de værste eksempler på myndighedernes “laden stå til”. Nu er det over 10 år siden, at Erik Damgaard uden tilladelser overhovedet placerede flere
  hundrede tons sten som “kystsikring” foran “Fællen”. Bund-ulovligt, og det spærrede ved højvande helt for passage langs stranden. Men hvad skete der ? Hvad gjorde myndighederne ?
  INTET ! Det er det rene “Wild West”.
  Lad nu havet tage det hele! Så er den potte ude.

 • William Petersen

  Gl. Skagen Grundejerforening har – med kommunens velsignelse – ikke ønsket at Fellen skal være omfattet af det store, forkromede kystsikringsprojekt, der starter umiddelbart øst for Fellen og strækker sig til Højen Fyr.
  Kun nævnte grundejerforening og Center For Teknik Og Miljø, Frederikshavn Kommune, samt formanden for Teknisk Udvalg, Lars Møller, kan svare på, hvorfor Fellen ikke er med.

 • Området omkring Fellen for enden af Rævehulevej er meget ramt af de storme vi har haft gennem en længere periode. I dag er der nærmest kun en “tange” inden man kommer til Fellen. Tangen er kun ca. 15 m. bred og det er nok et spørgsmål om tid, før vandet kommer igennem tangen. Hvis og når det sker, vil huset stå i havet. Klitterne på begge sider af huset er meget ødelagte. Hvem har ansvaret for dette og hvornår sker der noget med dette område ?. Huset er fuldstændigt ødelagt/vandaliseret.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Oprydning efter vinterens storme' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger