Oplev det udvidede og nyrenoverede Skagens Museum – gratis!

Oplev det udvidede og nyrenoverede Skagens Museum – gratis!

24. februar 2016 - kl. 9:33 - af

Efter to år med byggeri både ude og inde er Skagens Museum endelig åbnet igen. Det fejrer museet med to gange åbent hus, hvor der er gratis adgang for alle.

Både fredag den 26. februar og fredag den 4. marts fra klokken 10.00 til 20.00 er der gratis adgang på museet på Brøndumsvej. Her er der guidede omvisninger i huset og udstillingerne klokken 11.00, 15.00 og 18.00, men du er også velkommen til at opleve de mange, fantastiske værker på egen hånd.

– Da man indviede Ulrik Plesners nye museumsbygning i 1928 holdt man åbent hus for de lokale. Det har vi ladet os inspirere af, og jeg håber at så mange som muligt vil finde tid og lyst til at kigge forbi – både for at opleve arkitekturen og selvfølgelig også de mange udstillinger i huset, siger museets direktør Lisette vind Ebbesen.

Skagens Museum er genåbnet med tre nye udstillinger: i den nyrenoverede, røde Plesner-bygning vises den imponerende udstilling Ophængt, hvor 454 af de vigtigste værker i museets samling hænger fra gulv til loft med få centimeter mellem rammerne. Samtidig udstilles der Bindesbøll-keramik på 1. salen.

I den nye Skiferbygning vises de mest sarte værker i udstillingen På Papir. Det er kulskitser, akvareller, pasteller og raderinger af skagensmalerne. Mange af disse værker har aldrig været udstillet før, da de er meget sarte overfor lys og klimapåvirkninger

En kommentar til “Oplev det udvidede og nyrenoverede Skagens Museum – gratis!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Oplev det udvidede og nyrenoverede Skagens Museum – gratis!”

  • Jakob Stig Nielsen

    Tusind tak til de 813 glade og søde mennesker, der valgte at kigge forbi til åbent hus i går fredag – skønt at se så mange lokale ansigter i huset. Vi håber på at også rigtigt mange kigger forbi museet næste fredag

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev det udvidede og nyrenoverede Skagens Museum – gratis!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger