Vedrørende Børnehaven i Ålbæk

Christina Lykke Eriksen og Pia Karlsen.

Vedrørende Børnehaven i Ålbæk

25. februar 2016 - kl. 7:07 - af

SkagensAvis bringer denne pressemeddelelse på vegne af Formand for Børne- og Ungdomsudvalget Christina Lykke Eriksen samt Næstformand Pia Karlsen:

Børne og Ungdomsudvalget har inviteret borgerne i Ålbæk til dialogmøde torsdag den 3. Marts vedr. det aktuelle behov for nye fysiske rammer for børnene i 0-6 års alderen i Ålbæk.

Vi ser frem til dialogen med borgerne, da vi synes det er vigtigt at forældre og andre interesserede i byen høres forud for den endelige beslutning om de fremtidige rammer for en institution.

I forbindelse med aftalen, der blev indgået i 2014, ifm bæredygtigt børneområde, blev det besluttet, at Aalbæk skal tilbyde pasningstilbud i alderen 0-6 år samt have et skoletilbud fra 0-9 klasse. Vi mangler dog fortsat at få besluttet de mest optimale fysiske rammer. Der er tidligere fremlagt tegnings forslag til hvordan f.eks børnehaven kunne placeres på skolen. Efterfølgende har der været ønske fra en borger om etablering af en privat børnehave i den bygning, der tidligere har rummet Ålbæk børnehave.

Ifm budgetaftale 2016, blev der i udvalget truffet beslutning om, at prioritere anlægsmidler til børnehavens nye fysiske rammer allerede i 2016, og ikke som det tidligere var besluttet først i 2017. Vi synes borgerne har ventet tålmodigt på at få disse rammer på plads. Derfor ser vi frem til at komme i dialog, så vi snarest kan få omsat vores beslutning til handling.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vedrørende Børnehaven i Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger