Skal vi være kulturvenner?

Skal vi være kulturvenner?

27. februar 2016 - kl. 7:36 - af

Bibliotek & Borgerservice ønsker at samle et netværk af frivillige, som vil hjælpe med at udbrede kultur og litteratur. Derfor inviterer Bibliotek & Borgerservice alle interesserede til informationsmøde om projektet tirsdag d. 8. marts kl. 19-21 på Frederikshavn Bibliotek – alle er velkomne.

Projektet ’Kulturvenner’ har til formål at samle en gruppe af mennesker, der på forskellig vis har lyst til at hjælpe med at udbrede kultur og litteratur i hele Frederikshavn Kommune.

Mange forskellige opgaver til kulturvennerne

”Vi er meget glade for den hjælp, vi har fået af de frivillige, og vi oplever samtidig, at de frivillig er glade for det fællesskab, de bliver en del af. Vi vil gerne have mange flere med i fællesskabet, og derfor har vi nu startet projektet Kulturvenner” udtaler Anette Ravnholt, der er centerchef i Bibliotek og Borgerservice.

Som kulturven har man selv mulighed for at vælge hvilke aktiviteter, man ønsker at deltage i, og man er velkommen til selv at komme med forslag til aktiviteter. På hjemmesiden kulturvenner.dk er alle de aktiviteter, hvor der er brug for kulturvenner.

I Østervrå er de tyvstartet

Kulturvenner skydes først for alvor i gang efter informationsmødet, men i Østervrå har de første frivillige allerede været i gang.

Bibliotekar Knud Hjørnholm fortæller, at da biblioteks arrangementskatalog udkom i januar, tog han kontakt til byens læsekreds. ”De ville heldigvis meget gerne hjælpe mig med at få kataloget delt ud i hele byen”. Derfor har alle husstande i Østervrå fået kataloget i postkassen, og forhåbentlig kan det inspirere dem til at deltage i et af de mange spændende arrangementer.

At være kulturven er en god mulighed for at skabe glæder og aktiviteter for andre samtidig med, at man selv bliver en del af et fællesskab.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal vi være kulturvenner?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger