Mathias fik besøg af Ønskefonden

Det blev ikke en helt almindelig skoledag for Mathias Jacobsen, da Ønskefonden pludselig dukkede op midt i timen.

Mathias fik besøg af Ønskefonden

2. marts 2016 - kl. 15:21 - af

Mathias Jacobsen er 14 år og har muskelsvind. Han går i S-klassen på Skagen Skole, og i dag blev en af de lidt mere specielle skoledage for Mathias. Han fik nemlig besøg af Make-A-Wish Ønskefonden, mens han havde time.

Louise og Dorte Ottosen fra Ønskefonden var kommet til Skagen for at opfylde et af Mathias` store ønsker – en gamercomputer.

” Det var godt nok en overraskelse at få en computer, og så endda med mus, hovedtelefoner og spillet Minecraft til ” udtalte en meget glad Mathias.

De glade givere havde også en hilsen med fra Sarah Glerup, der i år stillede op i X-factor. Sarah har muskelsvind, og sang sine sange ved hjælp af en respirator.

” Jeg er superglad for computeren, men også for hilsnen fra Sarah, det er bare supersejt af hende at stille op i X-factor, slutter Mathias Jacobsen inden han, sammen med resten af klassen kunne slutte skoledagen af med et  stykke kage.

Mathias bor sammen med sine forældre, Jane og Olav, og sin lillesøster Laila, og det var dem, der havde indstillet ham til at få et ønske opfyldt af Make-A-Wish Ønskefonden.

Se mere om Ønskefonden her.

 

 

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mathias fik besøg af Ønskefonden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger