Bamsemuseet & Jens-Christian Wandt byder på sang

Bamsemuseet & Jens-Christian Wandt byder på sang

19. marts 2016 - kl. 6:39 - af

– og smukke fortællinger Påskelørdag.

 Det er operasanger og leder af Verdensballetten, Jens-Christian Wandt der har taget initiativ til en Påske-salon, hvor musik og sang vil blive serveret med særligt udvalgte tekster og små anekdoter.

–       Jeg har altid syntes at dagen mellem Landfredag og Påskedag har et særligt skær over sig. –En dag som bygger bro fra sorg til glæde. En højtidelig dag – men også en dag til eftertænksomhed og gode samtaler. siger Jens-Chr. Wandt. Da jeg var dreng sang jeg i Københavns Drengekor, og hvert år Påskelørdag, sang vi Påskevesper i Vor Frue Kirke, det var meget stemningsfuldt og en smuk måde at gå Påskemorgen i møde på. Jeg håber lidt at kunne få lidt af denne særlige stemning med til Skagen, og at caféens smukke rammer og Birgits gode kaffe vil gøre sit til at det også bliver en rigtig hyggelig eftermiddag.

Programmet som Jens-Christian Wandt har sammensat består af tekster og musik af bl.a. Kaj Munk, Grundtvig, Selma Lagerlöf, H. C. Andersen og Carl Nielsen. Der vil være solistiske indslag og fællessang, oplæsning og små anekdoter.

Jens-Christian Wandt vil blive akkompagneret af pianisten Knud-Erik Thrane, som er et kendt navn i Skagen, og som tidligere har akkompagneret Jens-Chr. Wandt, bl.a. ved julekoncerterne på Skagens Museum.

–       Jeg håber at det både bliver hyggeligt og lidt højtideligt, det indbyder dagen ligesom til. Jeg har valgt en god blanding af forårets smukke sange, lidt om Påske og lidt om tiden – og så vil der også bliver fællessang med nogle af de gode danske sange som passer til det spirende forår – siger Jens-Christian Wandt.

Ved bordene i den lille café serverer Birgit kaffe og te og sin berømte hjemmebagte kringle.

Entré inkl. Kaffe, te & kringle: Kr. 100,- Bordbestilling: 98442108 (Beløbet går til Bamsemuseets arbejde for kræftsyge børn på Skejby Sygehus i Aarhus). 

Påskelørdag den 26. marts 2016 kl. 16.00.

2 kommentarer til “Bamsemuseet & Jens-Christian Wandt byder på sang” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Bamsemuseet & Jens-Christian Wandt byder på sang”

  • Bente Stenberg

    Der er nu mulighed for at bestille billetter .

  • Bente Stenberg

    Man kan ikke reserverer bord som der står i stykket , men man må møde op og se om der er plads ………….

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bamsemuseet & Jens-Christian Wandt byder på sang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger