Et uskyldigt kys med dødelig udgang

Et uskyldigt kys med dødelig udgang

20. marts 2016 - kl. 6:32 - af

Kirsten bor alene i et overbelånt hus efter manden er skredet med en yngre model. Om en time får hun besøg af et par, som eventuelt vil købe huset. Men inden de kommer, er hun nødt til at skjule et lig. Hvor svært kan dét være..?

Svaret på det kan publikum få mandag d. 4. april, når Lene Poulsen og Teater Guld gæster Kappelborg i Skagen med teaterforestillingen, Jeg er rig.

En absurd farce
”Jeg er rig” er en absurd farce om en helt almindelig kvinde i en meget ualmindelig situation. Om et uskyldigt kys med dødelig udgang, en telefon der ringer på de helt forkerte tidspunkter, en kuffert fuld af kontanter, – og selvfølgelig også noget om hævn.

”Lene Poulsen er forrygende i rollen som Kirsten. Der er kun hende på scenen, men det glemmer man lynhurtigt, for Lene er enestående i sin måde at formidle handlingen på, og hendes timing sidder lige i skabet hver eneste gang!” Sådan lød anmeldelsen fra kulturtid.dk, som kvitterede for den gode oplevelse med 5 stjerner.

Én stor familie.
Lene Poulsen har – siden sin debut på Holstebro Børneteater i 1978 – medvirket som skuespiller i over 200 produktioner på store teatre, små teatre, revy, film, tv og radio. Hun er stadig i mange danske hjem særligt kendt for sin gennembrudsrolle, som Sanne i TV-serien Én stor familie. En TV-serie, der i begyndelsen af ’80-erne blev sendt i bedste sendetid lørdag aften.

”Jeg er rig” er produceret af Teater Guld og instrueret af Rasmus Ask, der vandt Talentprisen i 2014.

ARRANGØR
Forestillingen er arrangeret af Kappelborg

Billetsalg
Billetsalg på kappelborgskagen.dk

kontaktinformation
Kulturhusleder Lars Ilum: lail@frederikshavn.dk / T: 2612 2074
Lotte V. Krukiewicz: lvkr@frederikshavn.dk / T: 4046 7905

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et uskyldigt kys med dødelig udgang' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger